2777
2789
عنوان

پیام دادم بهش😐😭😂

77 بازدید | 3 پست

بهد پنج روز دیدم پیام نمیده آنلاینم نمیشد اصلااا بخدا نگران شدم چون سابقه نداشتههه اینقدر کم آنلاین شه منم پیام دادم بهش تو تاپیک قبلم توضیح دادم ک چیشده ، دیشب پیام دادم بهش گفت مامانش بستریه بیمارستان حالش خیلی بده مثل اینکه. گفت خیلی اینی هفته بهت احتیاج داشتم ولی نبودی ، ی پیام ندادی حالمو بپرسی با اینکه دیدی آنلاین نشدم نگرانم نشدی گفت ی پیام مبدادی حداقل من روحیه میکرفتم هیچکیو ندارم ابن حرفا 

الان ب مامانم گفتم پیام دادم بهش اینم اینجوری کفته از دستم ناراحته ک بهش پیام ندادم حالش خوب نبوده اینا …

مامانم میگه نباید پیام میدادی خدتو آویزون نکن 😐💔

اعصابمو خراب کرد مامانم بعنی 

خوب کردی پیام دادی

دیشب واسه اولین بار زنگ زد بهم گریه می‌کرد بخدا باورم نمیشد اینقدر خالش بد باشه 🥲بعد مامانم میگه نباید پیام میدادم آویزون نکن خدتو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیشب واسه اولین بار زنگ زد بهم گریه می‌کرد بخدا باورم نمیشد اینقدر خالش بد باشه 🥲بعد مامانم میگه نب ...

نه  کار درستی کردی چه ربطی به اویزونی داره 

شاید منتظرت بوده واقعا 

درضمن مادرش مریضه طفلی احتیاج داره به حرف زدن

این متعلق به دو نفره 😇البته فعلا دست منه صاحب اصلیش شخص دیگه ایه