2777
2789
عنوان

خودتون بزارید جای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 60 پست
اگه شرایط داری برو ا بخدا زندگی طولانی نیست الکی هدر بدی هم مال خودتو هم دخترتو دخترتون رو بردارید ب ...

میدونی بهم‌میگه دوستت دارم ولی این کافی نیس بهم لذت نمیدی من ی بار دنیا اومدم‌میخام لذت ببرم حالا بخدا همه از اندام و چهرم تعریف میکنن پَستِ هَوَله ب همه زنای تو خیابونم چشم داره دیگه نابودم کرده همش تحقیر و توسری خوردن

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با مشاور برا طلاق صحبت کنین بهتره اینجا واقعا جواب درستی براش نیس . مشاور هم با شما هم با همسرتون صحبت میکنه و تجربه خیلی بیشتری داره خیلی وقتا مشکلات منشا دیگه ای دارن و ما فقط طبق همین چند خط نظر میدیم پس حتما برین مشاوره 

اما اگه واقعا قصد جدایی داشتین و شرایطتون خوب بود حضانت دخترتون رو بگیرین بچه خصوصا دختر واقعا ب مادر نیاز داره و معلوم نیس نامادری ک میاد چطور باشه 

بزرگ بشه میگه چرا با این اشغال زندگی میکنی

بخدا من خودم بابام خیانت اینا نمیکرد ولی بی اهمیت بود مسئولیت زندگی رو دوش مادرم بود انقد شاهد گریه ها و کم آوردن های مادرم بودم ک خودمو شناختم گفتم باید جدا میشدی تازه چن بار گفتم جدا شو باهم بریم زندگی کنیم

میدونی بهم‌میگه دوستت دارم ولی این کافی نیس بهم لذت نمیدی من ی بار دنیا اومدم‌میخام لذت ببرم حالا بخ ...

عزیزم بعد از جدایی قراره با پدرو مادرت زندگی کنی؟ حمایت میکنن؟ درآمد داری؟

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
از شوهر خیانتکار بچه اوردیمسئول تویی

توروخدا اول ی چیزو بدونید بعد حرف بزنید مگه تو زندگی من بودی حامله بودم فهمیدم خیانت میکنه چی میکردم؟؟؟بچه رو میزاشتم سر جای اولش؟؟؟برو نگاه تاپیکام بکن بعد نظر بده

میدونی بهم‌میگه دوستت دارم ولی این کافی نیس بهم لذت نمیدی من ی بار دنیا اومدم‌میخام لذت ببرم حالا بخ ...

دوست داشتن فقط به زبون آوردن کافی نیست بخدا اگه شرایط طلاق داری بعصی وقتا طلاق سود فقط زندگی رو حرام نکن اگه شرایط نداری بحثش فرق دارا 

توروخدا اول ی چیزو بدونید بعد حرف بزنید مگه تو زندگی من بودی حامله بودم فهمیدم خیانت میکنه چی میکردم ...

ولش کن اینجا حرف مفت زیاد میزنن خودشون تو اون موقعیت بودن بعد حرف بزن

عزیزم بعد از جدایی قراره با پدرو مادرت زندگی کنی؟ حمایت میکنن؟ درآمد داری؟

حمابت بله ولی مستاجرن نمیشه با اونا زندگی کرد مگر ی خونه بزرگ باهم بگیریم اونم بابام عصاب بچمو نداره

ولش کن اینجا حرف مفت زیاد میزنن خودشون تو اون موقعیت بودن بعد حرف بزن

نمیدونن ک میان ی خط مینویسن میرن فقط خدا میدونه هربار خوندن پیامای خیانتش و عشق و حالش چن بار نفس منو گرفت من همش ۲۵سالمه میره دنبال زنای ۴۰ ب بالا 

خدا لعنت کنه همچچین مردایی رو

خدا از مردی بندازتش ک حسرت زن گرفتن بمونه ب دلش دلی ازم شکست فقط جوابش با خدا