2777
2789
عنوان

خودتون بزارید جای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 60 پست

توی نی نی سایت اکثر خانوم ها هم کتک میخورن

هم خیانت میبینن

و باز میمونن سر زندگیشون

چون جایی ندارن برن

اگر حامی داری صدرصد جدا شو

روح و‌روانت سالم بمونه

هیچ کسی حق نداره کسی رو کتک بزنه

الان کلا حضانت دخترتو میده به شما یعنی بعد 7 سالگی هم؟

از ۹ سالگی خود دختر نیتونه تصمیم بگیره با کدوم یکی از والدین باشه

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به عنوان کسی که تو این جنگ و دعواها بزرگ شده و  اصلا راضی نیست همیشه میگم بچه طلاق بودن بهتر از اینه که هر روز دعواشونو ببیینی . خودش بزرگ بشه میفهمه براش بخار بوده

آنلاین شاپ من خوراک محجبه‌هاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریر‌نخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                           بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

بابای منم تقریبا همچین آدمی بود ولی مامانم جدا شد 

از پدرم با تموم وجود متنفرم 

هنوز به مامانم میگم من جای تو بودم اون تیکه تیکه میکردم سلامت روان بچت اگه برات مهم هرکاری میتونی بکن که جداشی و بچتم ازش بگیری 

منم  پدرم  بد بود  وقتی  که مرد  با مامانم به آرامش رسیدیم 

البته اون خودکشی کرد 

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 

اگه جای دخترت بودم کنار مادرم آرامش داشتم اگه مادرم آرامش داشته باشه میتونه به منم حس خوب انتقال بده

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اگه از پس مخارج خودت و دخترت بر میای طلاق بگیر .... عمه من هم سالها پیش طلاق گرفت. حداقل پسرش در آرا ...

بابا پدرش نمیمیره ک زندس طبق روال الان بعد طلاقم‌میاد میبینتش اون میخاد بره پی هوسش میگه بهم حال نمیدی اندامت جذاب نیس من تو زندگی همه چیو باهم‌میخام لذتم ببرم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند