2777
2789
عنوان

اینقدر گریه کردم غصه خوردم جون ندارم اصلا پاشم😭🥀🥀🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 33 پست
رژیم صغری خانومه آب و عسل اخه؟با دکتر کم کن

دکتر هم رفتم همش مذخرف یک جوری کالری شماری هست فقط میگن یه کف دست و یک واحد و فلان 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من از وزنم بدم میاد همه ناراضین

لاغر بودن بهتر از چاق بودن سبک که هستی لباس سایزتو پیدا میکنی نه مثل ما واقعا😭

برای اینکه رژیم های الکی میگیری. اخه آب و عسل شد رژیم؟ باید اصولی وزن کم کنی که ثابت بمونه. مثلا سبک غذاتو تغییر بده. برو پروتیین مثل گوشت و مرغ و سویا بخور. غذاهارو کم روغن درست کن. میزان خورشتی که رو غذا میریزی از برنج و نونت بیشتر باشه. غذاهایی مثل عدسی و لوبیا زیاد درست کن که سیر شی. اینجوری وزن کم میکنن که برنمیگرده. بعدم آب بخور و فعالیت داشته باش

تاثی نداش ینی؟

آره به خدا هیچ تاثیری نداشت شوهرم تعجب کرده بود یه چند وقتی غذاهای رژیمی درست میکردم خودمم کمتر از بقیه میخوردم هم دخترام هم شوهرم وزن کم کردن باورت نمیشه من هیچی کم نکردم شوهرم چشماش داشت از تعجب بیرون میزد می‌گفت نصف منم نمیخوردی که چرا کم نکردی

برای اینکه رژیم های الکی میگیری. اخه آب و عسل شد رژیم؟ باید اصولی وزن کم کنی که ثابت بمونه. مثلا سبک ...

هی خواهر من چی بگم باور نمیکنی وزنم پایین نمیاد انگار نه انگار هر رژیمی گفتن گرفتم 

هی خواهر من چی بگم باور نمیکنی وزنم پایین نمیاد انگار نه انگار هر رژیمی گفتن گرفتم

حقیقتش باور نمیکنم. چون شوهر خودمم مثل شماست. میگه کم میخورم ولی چون بلد نبود کلی چیز پرکالری کم میخورد. یه ماه و نیم طبق چیزهایی که خودم بهش دادم خورد ده کیلو کم کرد. گشنه هم نموند

حقیقتش باور نمیکنم. چون شوهر خودمم مثل شماست. میگه کم میخورم ولی چون بلد نبود کلی چیز پرکالری کم میخ ...

عزیزم من جز به جز کالری مصرفی مو داخل آپ زیره وارد میکردم حتی خونه مامانم میرفتم خیلی احتیاط میکردم ولی نمیدونم چرا اینطوری هستم قبلاً مثلاً قبل از دختر سومم اینطوری نبودم قشنگ خودمو لاغر کردم سال۹۵اون موقع ۶۲بودم بعد بارداری شدم ۸۴بعدم اصلا دیگه وزن کم کردن سخت شد برام چون واقعا خیلی به سختی کم میکردم