خیانت کرده بهم تو اسنپ به دختره پیام و زنگ زده به دختره زنگ زد ک بیا بریم بیرون ...دور بخوریم غهمیدم آبروش بردم پیش خانواده ها همه بابام خاست بیاد دنبالم نزاشتن خانوادش ..التماسم کردن فرصت بده چع غلطی کنم بچه ها شوهرم عین خیالش نیس تازه همون موقع هم میگف من نمیخامت برو خانوادش کاری بش کردن الان میگم میخامت نباید بری فلان حالم داغونه الان خونه باباشم از سر کار اومده بیخیال میگ میخنده من مث افسرده ها تو اتاقم حالت تهوع دارم بهش میخام فقط بهش خیانت کنم آروم شم ازش متنفرم چع کنم میگ تو برام آرامش نمیزاشتی فلان بچه ها من چون بهش اعتماد نداشتم و دروغگوعه باهاش خوب رغتار نمیکردم و بداخلاق بودم چون روزی یه گند میورد بالا الان این فرصت آخرمه مادرش گف دفعه بعد چیز دید از خونه بکنش بیرون من پشتتم چیکار کنم من خودم خوشگلم واقا همه میگن قلبم درد میکنه همش نگا پیاماشون میکنم گریه میکنم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره