2777
2789
روزای اولی که ازدواج کردم ناهار دعوت بودم خونه مادر شوهرمظرفای ناهار که هیچگازشونو سه ساعت نشستم تمی ...

واااااای😅😅😅😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂

هنو نگفته خندم اومد

یه بار کلاس سوم بودم 

رفتیم بودیم جایی تو خیابون صندلی گذاشته بودن و میخواستن داستان سرایی کنن

هنوز مراسم شروع نشده بود

من به حساب خوشتیپ کرده بودم رفته بودم

یه مردی اونجا بود صندلی و اینا میزاشت بعد من ديده بودم یه صندلی پشتم هست خالیه به حساب اینکه پشتمه عقل عقب رفتم بشینم رفتم ولی نمیدونستم برش داشتن همینکه خواستم بشینم شپلق پرت شدم رو زمین دیگه خودتون اینجاش تصور کنین غرورم نابود شد خخ

خیلی ضایع شدممم از ده تا شکست عشقی بدتر بود

درکت میکنم ماهم یبار مهمون داشتیم حالا منم خیلی خجالتی با سینی شربت اومدم تو حال یه ذره روی سرامیک خیس بود لیز خوردم دیگه تا رفتن مهمونا از اتاق بیرون نیومدم🤣🤣

واای اینم بگم 

راهنمایی انلاین بودیم بخاطر کرونا 

ی معلم داشتیم خیلی صداش رویایی بود 

بعد وقتی برای اولین بار دیدمش توی راهرو دوتامون روبرو هم قرار گرفتیم یهو 

این بنده خدا ب طرز فجیعی ابرو پهن و بهم پیوسته داشت خیلی خیلی زیاد

من وقتی یهو برگشتم دیدمش، یهو صدای پوففف از دهنم دراومد 

زودی پشتمو کردم بهش سرفه میزدم ک فکر کنه بخاطر کروناس

🤣🤣🤣کیو دیدی ب خودش بخنده؟ من بابا طرف ی رو خودش نیاوردراننده هم همش عذر میخواست من خودم ب پفکه می ...

دقیقا منم به همین می خندم چطور داشتی به خودت می خندیدی     

عاشقت شدم اصن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم