2777
2789
عنوان

زن بابای بدجنس عوضی لباس خریده حالا اینجوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 35 پست
یکی زن بابای تورو بعد زن بابای منو

بعدشم زن بابای منو

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤
اره ما که اولش گفتیم بدیم گفت نه نمی‌خواد قایمکی پیش بابامم گفته چون لباس خریدم باید یارانشو به من ب ...

همچین چیزی پیش نمیاد چون بالاخره لباسو پس دادی 

توام آروم باش عزیزم، دیگه بهش فکرنکن

همینجوریم نمیمونه بسپار بخدا و دیگه بهش فکرنکن

فکرتو ببرجای دیگه اونم چنین کاریو نمیتونه بکنه چون حقته، و حقت به خودت میرسه توام لباسشو پس دادی دیگه بهش فکرنکن😘

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همچین چیزی پیش نمیاد چون بالاخره لباسو پس دادی توام آروم باش عزیزم، دیگه بهش فکرنکنهمینجوریم نمیمونه ...

ممنونم ازت ❤️

زندگی کن و نگران هیچی نباش؛ چون نویسنده خداست! 🌱
منظرم اینه خرجی بابات نمیده

خودش که کار میکنه درآمد بالایی هم داره 

اون دردش پول لباسه میگه لباس خریدم حداقل مفت نپوشه یه قرون دو هزار یارانه منو میخواد زنیکه ی پول پرست 💔

زندگی کن و نگران هیچی نباش؛ چون نویسنده خداست! 🌱