2777
2789
عنوان

زن بابای بدجنس عوضی لباس خریده حالا اینجوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 35 پست

لباس و پس بده ، نزار حقتو بخاطر یه پارچه بخوره

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از کجا شنیدی و فهمیدی اینو به بابات گفته؟!

پول رایانه رو میگم

جلو بابات لباس رو محترمانه بده به خانمش

بگو ببخشید فکر کردم به عنوان عضو این خونه یه تیکه لباس دیگه حقم هست

اما پول رایانم رو بیشتر لازم دارم 

با احترام لباس رو بهتون پس میدم

دقیییقا با احترام و پیش بابات بگو که بهونه نکنه

لباسشو پس بده بهش بگو همینم مونده ب خاطر یه لباس پول تو جیبیمم قطع کنی

والا بخدا من هیچ درامدی ندارم کارت گرفتم یارانمو جدا کنم از بابام یارانه هم ماهی ۴۰۰ لباسه رو ۸۰۰ خریده یعنی من دو ماه یارانمو ببخشم بدم به اون چون خودش با میل خودش لباس خریده؟؟؟ والا دوماه یارانه امم واسم زیاده ۸۰۰ تومن رو میتونم واسه خودم کلی چیز بخرم تا بدم به اون 

زندگی کن و نگران هیچی نباش؛ چون نویسنده خداست! 🌱
لباس و پس بده ، نزار حقتو بخاطر یه پارچه بخوره

میخواست همین کارو بکنه لباسه هم پس دادم هر غلطی میخواد باهاش کنه عوضی اشغال 

لباسشو پس بده بهش بگو همینم مونده ب خاطر یه لباس پول تو جیبیمم قطع کنی

دقیقااا همینو بگو

چقد سنگ دلن بعضیا، حالا یه لباس چیه مثلا یعنی این زن به فامیل خودش کادو نمیده؟!

یه لباس به اسی داده میخواد پولشو غیرمستقیم بگیره😐

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ مدیتیشن🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠🧚‍♀️ARMY

میخواست همین کارو بکنه لباسه هم پس دادم هر غلطی میخواد باهاش کنه عوضی اشغال

آفرین همینطوری قوی باش👏🏻 رو نده به کسی

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
یعنی چی بابام یارانه مو بده چند سالته مگ با ۴۰۰ میشه چیکار کرد ؟؟؟ولی یادت باشه دیگ اگ زن بابات گفت ...

من رفتم یارانه رو جدا کنم گفتن نمیشه باید ازدواج کنی تا جدا بشه

بابامم گفت ماهانه میریزم حسابت 

این ماه میشه ماه اول 

من پولدار نیستم که ماهی ۴۰ میلیون پول حسابم بیاد 

می‌خوام پس انداز کنم کم کم 

نمیتونمم کار کنم همونم داشته باشم واسم زیاده 

از کجا شنیدی و فهمیدی اینو به بابات گفته؟!پول رایانه رو میگمجلو بابات لباس رو محترمانه بده به خانمشب ...

بحث یارانه افتاد 

بابام گفت اون زن میگه برا دخترت لباس خریدم یارانشو باید بدی من 

دقیقااا همینو بگوچقد سنگ دلن بعضیا، حالا یه لباس چیه مثلا یعنی این زن به فامیل خودش کادو نمیده؟! یه ...

اره ما که اولش گفتیم بدیم گفت نه نمی‌خواد قایمکی پیش بابامم گفته چون لباس خریدم باید یارانشو به من بدی 

کل خرج خورد خوراکش گردن منو مادر بزرگمه یه کوفت واسم خریده میخواد حقمم ازم بگیره خدا نیست نابودش کنه از زندگیمون هنوزم قلبم داره میلرزه از حرص