2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباس شاید گرفتم

آره لباس خیلی خوبه 👏🏻

کیف و کمربندم امسال زیاد گرفتن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
کیف استفاده نمیکنه اصلا

خب پس همون لباس و بگیر 😁

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

شما پس چرا جدا شدین ؟

نه بگیر خوبه اگه قراره بهم برگردین.حتما اون الان که می‌خوابیم برگردین به این موضوع فک می‌کنه و برایش مهم خواهد بود

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
بله یه پسر 20 ماهه داریمیه جوری نیست؟سبک بازی طور🤦‍♀️

دیگه اگه می خوای بگردی عاشقانه نگاه کن. سعی کن با محبت آدمش کنی بچه هم داری اگه معتاد و خسیس نیس از خانواده خودش بکنش بذار با خودت بمونه برا بچت هیچکی پدرش نمی شه. اما پی بی عرضگی و بچگیش رو به تن بمال

دیگه اگه می خوای بگردی عاشقانه نگاه کن. سعی کن با محبت آدمش کنی بچه هم داری اگه معتاد و خسیس نیس از ...

از خانواده خودش که کنده نمیشه 

تک بچه هم هست خودم دل اینکه بخوام باعث جداییشون بشم ندارم