2777
2789
عنوان

من نظر عقلی سنم کمه 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 43 پست
ظاهری هیچی منم بهم میگن کمتر سنتهاما اینجا که کسی منو ندیده حرف میزنم میگن سنت بیشتره درصورتی که 19 ...

اوهوم.. جالبه، نه من کلامیگن کوچیکترمیاییی ولی شایدم شمابه بلوغ فکری رسیدی

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوادت ک برات احترام شخصیت قائل نیستن ،، اما چیز خاصی هم نشده بیخیالش اما بهشون بگو با احترام باهات ...

خیلی عجیبه یعنی بابام اینجوری میگه یعنی مثلا 17ساله هانباید درازبکشن توخونه؟🙁

آدم کلا دوست داره خودش باشه

خوب وقتی میبینی رفتارت بده باید تغییرش بدی 

اگه قراره تغییری ایجاد نشه ، خوب نه مدرسه ای بود، نه روانشناسی ، نه مشاوره ای ،

انسان برای اصلاح رفتارش نیاز به راهنما داره 

انسان که ذاتا عاقل به دنیا نیومده 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
خیلی عجیبه یعنی بابام اینجوری میگه یعنی مثلا 17ساله هانباید درازبکشن توخونه؟🙁

خوب این زشته ی دختر تو سالن دراز بکشه اصلا خیلی زمخت و مردونه هست 

من که ی زن بچه هستم هنوزم نمیتونم تو سالن دراز بکشم میرم تو اتاق و تو رخت خوابم یا ی پتو میبرم تو ی گوشه اتاق دراز میکشم

شما باید رفتارت ظریف دخترونه باشه 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
والا تنهایی که نمیتونم به کمک نیازدارمم

همین نشون میده بزرگ نشدی آره حمایت داشتن خوبه ولی هر چقدر منتظر بمونی هیچ کس نمیاد بهت بده چطور عاقلانه رفتار کنی 

کتاب بخون پادکست ویدیو از خود شناسی رفتار درست و ...

فکر نکن بچه ای وقت زیاد داری چشم ببندی تموم شده 

چون خودم هم مثل خودت بودم ده سال گذشت و دیر شد 

اینو🦊دوسش دارم زیاد استفاده میکنم :) ناشناس👇https://abzarek.ir/service-p/msg/2012698

خوب وقتی میبینی رفتارت بده باید تغییرش بدی اگه قراره تغییری ایجاد نشه ، خوب نه مدرسه ای بود، نه روان ...

ارهه دقیقا باصحبتاتون موافقم

خوب این زشته ی دختر تو سالن دراز بکشه اصلا خیلی زمخت و مردونه هست من که ی زن بچه هستم هنوزم نمیتونم ...

سالن نه.. منظورم خونه‌است

همین نشون میده بزرگ نشدی آره حمایت داشتن خوبه ولی هر چقدر منتظر بمونی هیچ کس نمیاد بهت بده چطور عاقل ...

اخه یکی دوساله درگیر انزوای اجتماعیم