2777
2789
عنوان

خواهشاا بیایین این دعوا حق با کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 24 پست
خیلی دلسوزه ینی الان ما هم به مشکل مالی بخوریم با ما هک مثل خانواده خودشه

اخه دلسوزی هم حدی داره باور کن خواهرت در آینده با مشکلات بدتری روبرو میشه چون این آقا دیگه افراطی هست 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
اخه دلسوزی هم حدی داره باور کن خواهرت در آینده با مشکلات بدتری روبرو میشه چون این آقا دیگه افراطی هس ...

الان چیکار کنه به نظرت تروخدا یه راهی پیشنهاد بدین

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان چیکار کنه به نظرت تروخدا یه راهی پیشنهاد بدین

باید بزرگتر ها وارد بشن 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
بابام فشارش تو این چیزا بالا میره همش داداشم چطوره؟؟؟

بنظرم پدرتون باید صحبت کنه حالا برادرتم باشه که یه وقتایی اون صحبت کنه که پدرتون خیلی اذیت نشن

اون هم خوبه منظورم اینه که دامادتون بفهمه این سری مثل دفعات قبل نیست همه چیز جدیه

اره پس من به داداشم میگم همه چیزو 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

سلام 

خواهر تون بالغانه رفتار نمیکنن

نه رفتارهای مالی نه اخلاقی شون به نفع زندگی مشترک نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

سلام خواهر تون بالغانه رفتار نمیکنننه رفتارهای مالی نه اخلاقی شون به نفع زندگی مشترک نیست

منم همین فکرو میکنم از همون اول خودش پروش کرد جوری رفتار کرد که شوهرش اونو اولیت خودش قرار نده الان شاکیه بنظرم دامادمون اصلاح شدنی هست