2777
2789
عنوان

اگه پسر پولدار باشه و وضع مالیش بهتر از دختر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست
من همسرم نه تنها باباش که خودشم تو عظیمیه،بهترین نقطه ی کرج خونه ی بزرگ و لوکس داشتن بعد ما تو پایین ...

چه عالی.الهی که همیشه خوشبخت باشین😍

من اعتماد به نفس ندارم از این لحاظ میگم شاید اگه خودم شاغل بودم زیاد به چشمم نمیومد و بیخیال بودم

چون الان پسرا  و خونواده اشون هم دنبال موقعیت خوبن

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاغل شو حتمااااا .مطمئن باش جلوش کم بیاری تا اخرش استرس داری

خیلی تلاش کردم بشم تا الان جور نشده متاسفانه🫠

میدونم برات سخته ولی به این فک کن در طول تاریخ کم نبوده همچین ازدواجایی که یه طرف فقیر بودن به طرف پولدار، حالا شما ک فقیرم نیستید متوسطی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خیلی تلاش کردم بشم تا الان جور نشده متاسفانه🫠

ایشالا جور میشه عزیزم یه مقدار کار پیدا کردن اعصاب خردکنه ولی دست از تلاشت برندار بازم بگرد حتی با حقوق کم شروع کن تا اعتمادبنفست بشتر بشه.اون جوری ارزش خودتو بیشتر درک میکنی

ایشالا جور میشه عزیزم یه مقدار کار پیدا کردن اعصاب خردکنه ولی دست از تلاشت برندار بازم بگرد حتی با ح ...

ان شاءاالله،ممنون عزیزم

میدونم برات سخته ولی به این فک کن در طول تاریخ کم نبوده همچین ازدواجایی که یه طرف فقیر بودن به طرف پ ...

بله دست خودم نیس نگرانم🫠

چه عالی.الهی که همیشه خوشبخت باشین😍من اعتماد به نفس ندارم از این لحاظ میگم شاید اگه خودم شاغل بودم ...

نه عزیزم عیب رو خودت نزار تو هرجوری باشی بهترینی و لیاقت بهترینارو داری،نزار با این فکرا اعتناد بنفست بیاد پایین

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نه عزیزم عیب رو خودت نزار تو هرجوری باشی بهترینی و لیاقت بهترینارو داری،نزار با این فکرا اعتناد بنفس ...

ممنون قشنگم🥹❤️😘

گلم مهم نیست اگر طرف شخصیت خودت و خانوادت بپسندن مهمه اگر آدمی که فقط تو ظواهر بگذار بیان و نمونن

اوهوم همینطوره🫠ممنون❤️❤️