2777
2789

اگه وضع مالی پسر بهتر از دختر باشه به مشکل بر میخورن؟

وضع مالیمون متوسطه

توانایی خرج و مخارج عروسی و جهیزیه رو داریم خداروشکر از لحاظ وضع خونه و اینا منظورمه داغون نیست ولی قدیمیه خونمون لوکس و اینا نیس

نگرانم بیان و از این بابت نظرشون اوکی نباشه 

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

ن مشکلی نیس بنظرم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همسرم نه تنها باباش که خودشم تو عظیمیه،بهترین نقطه ی کرج خونه ی بزرگ و لوکس داشتن بعد ما تو پایینشهر مستاجر بودیم،هیچ مشکلیم بوجود نیومد هم خودش هم خانوادش منو رو سرشون میزارن،اعتماد بنفس داشته باش

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
با اعتمادبنفس خودت باش و از هیچی خجالت نکش

از این لحاظ اصلا اعتماد به نفس ندارم،میگم شاید خودم شاغل بودم زیاد این چیزا مهم نمیشدن برام

مگه اومدن شمارو بگیرن با وسایل رو

الان از بس خونواده ی پسر هم دنبال دختر اسم و رسم دارو پولدار هستن برا همین نگرانم