2777
2789
عنوان

یه روشـــــن کننده پوســــــت که خودتون نتیجه گرفتـــین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 28 پست
من ابرسان سیمپل ریچ صدافتاب ام کیو

سیمپل خوبه بگیرم منم؟

همه چی زدم اینم امتحان کنم؟

جوش نزدی باش؟

مدت بلندی مرطوبه یا زود میپره

صد افتابت برا پوست خشکه یا چرب 

رنگیه؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین صابون منو بیچاره کرد و هیچکی نگفت نزن دخترحیف پویت قشنگم حیف

چرااااااا من که خیلی راضی بودم 

جلدش چه رنگیه ؟

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

فقط با تجویز دکتر هر چیزی نزن به پوستت

خاک تو مخ دکتر

والا ی محلول گف ببر داروخونه بسازه برات 

گفتم اطراف لبو دهنم و چانمه جوشام گف هورمونیه

عب نداره

اوردم سالهه استفاده کردمش موقع جوش داشتن

کنار لبم دوتا خط ریز افتاده ب عبارتی چروکه

و حتی وسط چونم

خیلی ریزه فعلا ولی رفته رفته عمیق شه خیلی ناراحتر میشم

بنطرت تزریق فیلرو نمدونم بوتاکس اینا میشه کرد اینده....؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

چرااااااا من که خیلی راضی بودم جلدش چه رنگیه ؟

حرف کلی بود بابت  صابون ها

ن ن خودم سفیدم ولی بیشتر هدفم یکدستیه پوسته وشفافیتسرم ویتامین سی حتما باید ابرسان قوی بعدش زد چون خ ...

پس ویتامین سی خوبه براتون 

اتفاقا ویتامین سی بیشتر برای پوست های خشک مناسبه و تاثیر میذاره رو پوست های چرب بدتر باعث لک و جوش میشه .

با ابرسان و هیالورونیک مشکلتون حل میشه .

میتونید به جاش از الفااربوتین استفاده کنید که پوست رو اصلا خشک نمیکنه و رنگ رو یکدست میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
سیمپل خوبه بگیرم منم؟همه چی زدم اینم امتحان کنم؟جوش نزدی باش؟مدت بلندی مرطوبه یا زود میپرهصد افتابت ...

سیمپل رو دو هفته ای هست خریدم جوش نزدم 

معمولیه قیمتشم ۳۵۰ خریدم البته من پوستم خشکه و سریع جذب میشه 

ام کیو برای پوست خشک خریدم ضد افتابه خوبیه راضیم 

رنگی هم نیس

سیمپل رو دو هفته ای هست خریدم جوش نزدم معمولیه قیمتشم ۳۵۰ خریدم البته من پوستم خشکه و سریع جذب میشه ...

پوستت ایرادی نداره شما؟

امروز سیمپل رو هم میخرم ببینم چی میشه 

چیزی که بیشترین تاثیر رو داره رسیدگی از درون بدنه

یعنی اول ببینید کبدتون سالم و سرحال هست، کم خونی و

کمبود ویتامین نداشته باشید

خوابتون به موقع و با کیفیته و خوراکتون مناسبه و..

میگن پوست آینه ی تمام نمای کبده

خیلی وقتا مشکلات پوستی به کبد مربوط میشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سرم ویتامین سی چه مارکی خوبه ؟؟ منم پوستم خشکه میخوام یه کم آب بره زیر پوستم

سرم ویتامین سی اینکی لیست عالیه 

ویتامین سی اوردینری هم خوبه البته کرمی هست 

اگه قیمت مناسب میخواین سرم برایت مکس خوبه

البته تا حدودی بعد از نصرف طولانی مدت پوست رو خشک میکنن و باید ابرسان قوی داشته باشین

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑