2777
2789
عنوان

واییی ابروم جلو خانواده شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست
ولی ببخشیدا اگر ی خورده بخشنده باشید طوری نمیشه ها امانت میگیره بهتون پس میده دیگه مگه هر لباسو ادم ...

خواهر من شما برای کسی که نامزدی عقد عروسی رو بهتون زهر کرده و همیشه موقع عقد باعث شده شما گریه کنین زمینی که بهتون مهریه رسیده رو از دستتون قاپیده شوهرتو یه بار موقع دانشجویی از خونش بیرون کرده چون یه هفته خونش مونده بخشنده ایین واسش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا سالی. یه بارم نمیرم خونشون چون تمام مراحل زندگیمو زهر کردن اصلا دلم نمیخواد ببینمشون به شوهرم ...

بذار بچسبن قوانین خودتو بذار از اون بیشترم خیالت نباشه بذار مثل مورچه برن و بیان حرف دربیارن تو خودتو بالاتر بدون و باهاشون قاطی نشو

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بذار بچسبن قوانین خودتو بذار از اون بیشترم خیالت نباشه بذار مثل مورچه برن و بیان حرف دربیارن تو خودت ...

من اصلا با کسی کاری ندارم خداروشکر نه نونمو میون نه زندگیم مربوطه بهشون ولی اینا فنته ان فقط من باید تحمل کنم اصلا به حرفاشون نرم تا این فتنه بخوابه