2777
2789
عنوان

واییی ابروم جلو خانواده شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست
اخه میدونی اینا از روزی که همسرم اومد تو زندگی من تا عروسیم غصه ایی نبوده که به ندادن یعنی زمینی که ...

معلومه خانواده و محیط سنتی هست و شوهرتم از این شرایز خسته س . وارد خاله زنک بازیشون نشو شوهر منم مثل شوهرته نمیذاره کسی آرامش زندگیمون رو به هم بزنه الان جز خانواده درحه یک رفت و آمد زیادی با کسی نداریم تا اون حدی که بیان و بخوان توی همه چیزمون سرک بکشن سالی دو سه بار دعوت میکنم رسمی و تمام ..تو هم روشت رو عوض کن نهایتش اینه دوستت ندارن فدا سرت صمیمیت توی محیط های سنتی یعنی اجازه بدی درباره همخوابیت با شوهرت هم نظر بدن به نظر من ارزش نداره 

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظره از الان میختو سفت بکوب میگی جاریم دعوا کنه اختلاف مینداره ،لباس چرا باید به کسی قرض بدی اونم جاری باید به همه بگی من لباس به هیچ کس قرض نمیدم برای خودت بده لباس قرض دادن به هرکی انرژیش میفته بتو 

اونوقت با شوهرم بد میشدن که بدتر بود

نه همیشه خانواده شوهر طرفدار پسرشون هستن تا عروس

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

همین من واقعا دوست ندارم لباسامو به کسی بدم

همینو اول بگو بهشون

وقتی قرار بدشون بیاد همون اول بیاد

🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
میترسم الان کل خانواده رو بهم بزنن تازه بعد ۹ سال به ارامش رسیدم‌میترسم بازم بربزن بهم

اصلا برات مهم نباشه..بگو رو لباسم حساسم..هپاتیت سی از راه عرق هم قابل انتقاله...بگو چندشم میشه لباس کسی رو بپوشم یا کسی لباسمو بپوشه

معلومه خانواده و محیط سنتی هست و شوهرتم از این شرایز خسته س . وارد خاله زنک بازیشون نشو شوهر منم مثل ...

واییی این جاریم فنتس اگه بگم شده یه مساجره کوچک بین ما میندازه ولی من همه چیزو به خودم گرفتم شوهرم گفته منو و زندگیمو وارد این خاله زنک بازیا نکن میدونمم ادمی نیست بخواد طرف داداشسو بگیره ولی اگه مامان و باباش بگن اونم عصابش خورد میشه 

اگه اینو بگم بدتر دعوا راه مینداختن

دعوا راه بندازن شما نه رو بگو‌و‌دیگه هرکی هرچی گفت نشنیده بگیر تظاهر کن اصلا نمیدونی دارن راجع به چی حرف میزنن تا اخر دنیا که طولش نمیدن یه جا‌تموم‌میشه و اینم بگم ادما از کسایی که مقتدرن و‌حرفشون رو محکم میزنن بیشتر خوششون میاد 

من فردای عروسیم‌مادرشوهرم‌گفت بیا ظرف بشور گفتم من قرار نیست اینجا‌ظرف بشورم و اون شد دفعه اخرش و جالبه عروس بزرگه مثل خدمتکار بشور بساب میکنه میپزه میذاره جلوشون ولی احترامی که به من میذارن و ابراز علاقه ای که به من میکنن خیلی بیشتره و عروس بزرگه رو رسما تو جمع چندبار دعوا کرده !! 

واییی این جاریم فنتس اگه بگم شده یه مساجره کوچک بین ما میندازه ولی من همه چیزو به خودم گرفتم شوهرم گ ...

خیلی بزرگش کردی.کلا جاری رو بزرگ نکن.

نهایت حرفی شد ب خنده بگو اون عادت داره بحث و جدل راه بندازه

واییی این جاریم فنتس اگه بگم شده یه مساجره کوچک بین ما میندازه ولی من همه چیزو به خودم گرفتم شوهرم گ ...

نگو دیگه

سعی کن زیاد باهاشون گرم نشی

بخدا جز درگیری هیچی ندارن برات.

احتمالا نتونی گوش به حرفم بدی خواهرمم ۲۳ ساله درگیره با جاریش و خانواده شوهرش . هی نمی فهمه میگم بابا اینا هیچی تو نیستن ولشون کن هی میره می چسبه بهشون اونا اذیتش میکنن میاد درد دل می کنه . من دوستشونم دارم اما دو هفته یکبار اونم اگه بتونم یه وویسی چیزی میدم بهشون که قطع رابطه نباشه وگرنه در حالت عادی همینکه بدونم حالشون خوبه کاریشون ندارم اصلا فازم با اونا یکی نیست چرا بچسبم بهشون هی حرص بخورم

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خیلی بزرگش کردی.کلا جاری رو بزرگ نکن.نهایت حرفی شد ب خنده بگو اون عادت داره بحث و جدل راه بندازه

یعنی من بزرگ نکردم کل خانواده از این میترسن میدونن شوهرش پستشونه اگه بگه اخ شوهره دنیا رو خراب میکنه پدرشوهرم و بابای جاریم سر زمین بحث داشتن جاریم یه روز با بردادشوهرم قهر کرد برادر شوهرم یه زمین دوملیلردیو مجبور کرد پدرشوهرم بده به پدرزنش 

نگو دیگهسعی کن زیاد باهاشون گرم نشیبخدا جز درگیری هیچی ندارن برات.احتمالا نتونی گوش به حرفم بدی خواه ...

من کلا سالی. یه بارم نمیرم خونشون چون تمام مراحل زندگیمو زهر کردن اصلا دلم نمیخواد ببینمشون به شوهرمم گفتم ولی اینا خودشونو میچسبونن به من