2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دوقلو میخوام 😍🥰 خدا حفظشون کنه براتون 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 

تا جاییکه میدونم به سمت پهلو چپ بخوابی بهشون بیشتر خونرسانی میشه 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 

نباید رو شکم بخوابی عزیزم خیلی اشکال داره

بالش مخصوص بارداری بگیر یا یه عروسک یا بالش دورت بذار که نتونی برگردی رو شکم و درست بخوابی .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

تا 15هفته میخوابیدم دست خودم نبود چون شکم نداشتم صاف میخوابیدم روشکم راحتترین خوابمه خداروشکر چیزی نشد ولی هرچی میتونی سعی کن نخواب

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نباید به شکم بخوابی

احتمالا چون قبلا  عادت داشتی به شکم بخوابی الان خیلی سختت باشه به پهلو بخوابی منم همینجوری بودم ولی بعد یک مدت عادت میکنی

میتونی بین پاهات بالشت بزاری یا بالشت بارداری بگیری اونجوری راحت تره

به پهلو بخواب گلم یه بالش هم بزار بین زانوهات اگه دل دردی یکم پاهاتو جمع کن ،اون طوری خون به جفت نمی‌رسه بچه ها خدایی نکرده اتفاقی براشون میفته،اگه یبوست داری با خوردن روغن زیتون رفع کن 

نباید رو شکم بخوابی عزیزم خیلی اشکال دارهبالش مخصوص بارداری بگیر یا یه عروسک یا بالش دورت بذار که نت ...

خب من اگه رو شکم نخوابم اصلا نمیتونم بخوابم یه شب امتحان کردم تا چهار صبح وول خوردم و نشد بخوابم آخر سر رو شکم خابیدم

نباید به شکم بخوابیاحتمالا چون قبلا عادت داشتی به شکم بخوابی الان خیلی سختت باشه به پهلو بخوابی منم ...

اصلا نمیتونم رو شکم نخوابم هیچ جوره دیگه خوابم نمیره چند بار امتحان میکنم ولی تا صبح بیدارم و نمیشه خیلی ناراحتم