2777
2789
عنوان

چرا برام خرج نمیکنه یعنی

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 64 پست

بهش پست بفرست از یه گلفروشی هایی ک یه شاخه گل اینا نیفرونشد غیر مستقیم یه مدت بگو نگرفت بعد مستقیم بگو

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/

اينكه خرج نكردن حساب نميشه.كافه ميبره، ماشين برات ميفرستهاينا همه يعني اينكه ادم خسيسي و خرج نكني ني ...

هدیه روز مردو براش پیشپایش گرفتم چون داره می‌ره پادگان اینحا نیس روز مرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما زیادی توقع داری

دوست پسر هست همسر که نیست...

چرا برا رابطه ای که نه به باره نه به داره هزینه کنه؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

چرا میگی بلد نیست قربونت برم؟چطور بلده گل بخره اما بلد نیست کادو بخره ؟؟ اتفاقا وقتش برسه کادوام بلد ...

عزیزم من الآن این شخص شوهرمه 😂چندین سال هست دارم باهاش زندگی میکنم یعنی پول اگر داشته باشه دریغ نمیکنه اصلا ولی کادو بلد نیست دیگه😁مثلا دوران عقد برای خرید عیدی هم خودم رو میبرد که انتخاب کنم

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]

خوبه خودت میگی بلد نیست و انتظار بیجا داری، و میگی که کم هم نمیذاره با این که سربازه

خودت بگو کم کم عادتش میشه، مثلا بیرونین یه مغازه ای چیزی دیدی بگو فلان چیز(نه قیمت بالا) چه خوشگله. اگه خواست بخره که می‌خره چیزی نگفت خودت ازش بخوای

یا غیر مستقیم بحثش رو یه شب بکش وسط که گل زیاد دوست داری یا، یا فلانی برا زنش یا دوست دخترش هر دفعه همو میبینن گل می‌خره خیلی کیوته. دختره انقدررر ذوق میکنه 

https://daigo.ir/secret/4475326302
وقتی میگه دوستت دارم تنها انتخابمی و فلان پس باید خرج کنه تا حدودی

نه عزیزم بایدی نداره

در حد کافه رفتن فقط

بقیه ش دیگه تیغیدن دختر و پسر مردم هست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 58کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم(رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم هدف 5: 62کیلوگرم  هدف 6: 60کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

خب چي بود عكس العماش؟

انگار براش عروسی گرفته بودم انقد خوشحال شد.. از اون روز ب بعد انقد بیشتر بهم نزدیک شد و محبتش بیشتر شد.. بعد اینم بگم ک تا الان کسی بهش هدیه نداده بود محبت نکرده بود بهش کسی.. خانوادشون همو دوس دارنااا مشکلی ندارن با هم اما بلد نیستن ابراز کنن حرف بزنن تو خودشه هرکسی سرسنگینن انگار با هم

چجوری دقیقا فردا میریم بیرون.. بگو چیکار کنم دقیقاآفرین مرسی

عزیزم شوهر منم دقیقا اینجوری بود درستش کردم

ببین برای مثال  بگو وای چقد عاشق گل رزم عزیزم برام میخری؟

بعد ک خرید ذوق کن بوش کن روز بعدم بگو میبینمش یاد تو میوفتم خیلیی حس خوبی داره برام یهو چیزی میخری

یا بگو فلان خوراکی هوس کردم خرید بگو هر وقت ناراحتم با خوراکی از دلم دربیاری خوشحال میشمااا

یا بگو عاشق عروسکم چندبار هی بگو تا بخر ذوق کن د شرطیش کن ک واسه دیدن ذوق و خوشحالیت تلاش کنه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
انگار براش عروسی گرفته بودم انقد خوشحال شد.. از اون روز ب بعد انقد بیشتر بهم نزدیک شد و محبتش بیشتر ...

خب اونجا بهترين فرصت بود كاش باهاش صحبت ميكردي

و از ميگفتي ما اينجوري هستيم در خانواده.

شك نكن فقط بلد نيست

به زودي برات هديه مبخره😅 بيا بگو

💕