2777
2789
عنوان

درمان ویروس جدید پربازدید کنید

503 بازدید | 37 پست

این ویروسم کپی کروناس برای پیشگیری هرروز اویشن با گل بابونه دم کنید بخورید 

چای دارچین

چای زنجبیل

هرشب اب نمک غرغره کنید

پیاز خام

سیر تو غذا

خدایی نکرده درصورت درگیر شدن همه این موارد که گفتم به اظافه هرروز این ترکیبو بکشید

ی ق غ خوری جوش شیرین رو با ی مقدار عرق نعنا و اب جوش بریزید تو شیشه قلیون بکشید نمیزاره ریه درگیر بشه پاکسازی میشه زمان کرونا برای شوهرم این کارا رو کردم دوفته ای خوب شد با ۵۰ درصد درگیری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی چی قلیون بکشید؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

شروع شد دوبارهافسردگی مریضی استرس

اره ب خدا 

سردرد عصبی گرفتم تا خبرشو میشنوم 

مادرمو سر همین کرونا از دست دادم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
من یه سری چای دارچین و زنجبیل دم کردم خوردم به حدی گلوم اومد🥴😂 ولی قرقره ی شب واقعا جوابه

گلوت چی شد؟؟😂😂😂😂من هرروز میخورم کرونا کاریم نکرد😎

این مواد رو بریزید توی شیشه قلیون مثل قلیون بکشید

آهااا،نداریم که😅واجب شد بخریم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚