2777
2789
عنوان

گریم گرفته

221 بازدید | 16 پست

من برای عروسیم چونکه با شوهرم آشنا بودم چون داییام و خالهام از شوهرم خوششون نمیاد همه چیزی پشت سرم گفتن هرچیزی ک دلتون بخواد اینگار نه اینگار که دختر خواهرشونم مادرمم پشتم در میومد اما میگفت رابطمو نمیتونم برا خواهر و بردارم قطع کنم و خراب کنم. توی عروسیمم فقط ی داییم بود ک اومده بود برا کارش حالا اتفاقی ب عروسی منم خورد و اومد (همه ی دایی و ی دونه از خالهام راهشون دوره) دیگه این گذشت.دیروز مراسم خواستگاری دختر خالم بوده همشون پاشدن اومدن برای ی خواستگاری ساده ک مثبت منفیش معلوم نبود همه هم بودن ب من اون همه آدم ی کلمه نگفتن تو هم بیا فقط دختر خالم تو اتاق گفت تو ک نمیای نه؟ منم گفتم چرا اینجوری گفته خب درست بگه همه هستن تو هم بیا

مامانمم دیروز گفت اره زنگم زدن گفتن تو بری کمکشون فلان تنهابری. منم گفتم ن درس دارم حالا مامانم میگه ن خالت گفته منم برم مامانم گفته ن مگه بچه بازیه خواستگاری ک دخترمم بیاد نمیاد. خالمم گفته بچه نیست ک ولی یکیشون ب من نگفت پاشو بیا . بقیشو الان میگم

حالا امروز مراسم بله برونه دیشب ب اصرار مامانم ب  دختر خالم پیام دادم ک چیشد و اینا اونم آدرس ازمایشگاه برا ازدواج ازم گرفت گفتم امروز بله برونه گفت نمیدونم اگ باشه حتما خبرت میدم و اینا الان پشت تلفن داشتم ب مامانم گله میکردم که واسه عروسی من نیومدن تبریکم نگفتن همشون ولی برا ی خواستگاری ساده همه اومدن و ب منم ی کلمه نگفتن داشتم غر میزدم ک مامانمم داد زد ک خودم گفتم و فلان چمیدونستم بهت بر میخوره و اینا منم گفتمش کاری ب تو ندارم اونا باید میگفتن هرچیزیم ک تو گفته باشی دیگه شروع کرد جیغ زدن که حالا ی غلطی کردم و فلان بسه دیگ و اینا منم گریم گرفت از اینکه مامانمو ناراحت کردم از اینکه اونا بین این دختر خواهرشون با این یکی تبعیض قائل میشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید