2777
2789
عنوان

مامانم به روح عموی جوونم فحش داد 😐🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 44 پست
ابن چه طرز حرف زدن در مورد مادرتونه، یکجوری حرف میزنی آدم فکر می‌کنه نامادریتونه.

بله نامادریه از نامادری ام بدتره 

اون میگه من به امواتت فحش بدم بع خانواده پدریت فحش بدم تو از من دفاع کن 😐

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید

مطمئن باش اون خانواده پدری ک پشتشونو گرفتی خدایی نکرده بلایی سرت بیاد فقط میان عیادتت این مادرته ک ۴۰ شبانه روز بالا سرت ازت نگهداری و مراقبت می‌کنه

فحش عمت عموت داد جواب نده برمیگرده واسه خانواده خودش 

به امواتت فحش داد برمیگرده به اموتش

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش اون خانواده پدری ک پشتشونو گرفتی خدایی نکرده بلایی سرت بیاد فقط میان عیادتت این مادرته ک ۴ ...

بابا فحش بده کاری به اون ندارم آخه آدم بی منطق اون میگه من فحش بدم تو از من دفاع کن کار منو تایید کن 😐 این موضوع منو اذیت میکنه 

زنیکه ۴۰ سالشه روح عموی جوونمو فحش میده

عزیزم احترام هم دیگه رو داشته باشید

اگر نمیتونید سعی کنید زیاد با هم ارتباط نداشته باشید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ببین دلیل این رفتارای مادرت چی هس تو گذشته باهاش چیکارکردن شاید تو یادت نیاد ولی به خوبی ازش بپرس اینقد جلوش گارد نگیر بزار بدونه دختری ک براش زحمت کشیده و بزرگش کرده الان شده حامیش 

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
عزیزم احترام هم دیگه رو داشته باشیداگر نمیتونید سعی کنید زیاد با هم ارتباط نداشته باشید

من احترامشو دارم انقدر بهش ابراز علاقه میکنم خدا شاهده اما مامانم خیلی بی صفته میگه خالم بهم حرف زشت زد مامانم از خالم دفاع میکنه از بچش دفاع نمیکنه این منو ناراحت میکنه 

ببین دلیل این رفتارای مادرت چی هس تو گذشته باهاش چیکارکردن شاید تو یادت نیاد ولی به خوبی ازش بپرس ای ...

چرا باید حامیش باشم مادر تو بیاد روح عموی جوونتو فحش بده تو برمیگردی میگی آفرین مامان فحش بده ؟

بابا فحش بده کاری به اون ندارم آخه آدم بی منطق اون میگه من فحش بدم تو از من دفاع کن کار منو تایید کن ...

دوست داره پشتش باشی با خودش جور باشه نه از خانواده پدریت حمایت کنی 

دوبار ک بهشون حرف زد توهین کرد جواب ندادی محل ندادی عکس‌العمل نشون ندادی خودش بی تفاوت میشه

خانم‌های زیبا لطفا واسم صلوات بفرستید حاجت روا بشم به خواسته‌ای دلم برسم و همچنین شما مهربون‌ها❤️🥺🙏🧿

بله نامادریه از نامادری ام بدتره اون میگه من به امواتت فحش بدم بع خانواده پدریت فحش بدم تو از من دفا ...

نه دیگه، از عموت دفاع بکن ولی دیگه فحش نده به اموات مادری آت.

Tunnel Vision                                                                  

دوست داره پشتش باشی با خودش جور باشه نه از خانواده پدریت حمایت کنی دوبار ک بهشون حرف زد توهین کرد جو ...

خدا شاهده کلی توهین کرد هیچی نگفت بدتر بد عادت شد هی تکرار میکرد خوشش اومده بود دیگه به اینجام رسوند آخه فحش به روح عموی فوت شده ؟ این دیگه خیلی بیشرفیه

نه دیگه، از عموت دفاع بکن ولی دیگه فحش نده به اموات مادری آت.

قلبم آتیش گرفت به عموی معصومم فحش داد منم باید فحش میدادم تا قلبش درد بگیره بفهمه کارش اشتباهه

چرا باید حامیش باشم مادر تو بیاد روح عموی جوونتو فحش بده تو برمیگردی میگی آفرین مامان فحش بده ؟

ن نمیکم آفرین میگم مامان جون چرا اینقد خودتو ا ذیت میکنی حتما از یه جایی دلش پره یه کینه ای ب دل گرفته ببرش پیش یه تراپیست یا خودت باهاش حرف بزن. 

اینقدم زود ناراحت نشو هرکی فحش بده به خودش برمیگرده. سربه سرش نزار. 

راستی بابات کجاس هیچی نمیگه بهش

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
خدا شاهده کلی توهین کرد هیچی نگفت بدتر بد عادت شد هی تکرار میکرد خوشش اومده بود دیگه به اینجام رسوند ...

خوب تو هم به روح پدربزرگت فحش دادی بدی با بدی پس داده نمیشه.

کار مادرت اشتباهه تو هم اشتباه تو اون رو تکرار نکن

Tunnel Vision                                                                  

ن نمیکم آفرین میگم مامان جون چرا اینقد خودتو ا ذیت میکنی حتما از یه جایی دلش پره یه کینه ای ب دل گرف ...

مامان من از ریشه مشکل داره و هر چی سرش اومده تقصیر خودشه  به تراپیست هم اعتقاد نداره 

قلبم آتیش گرفت به عموی معصومم فحش داد منم باید فحش میدادم تا قلبش درد بگیره بفهمه کارش اشتباهه

لاحداقل به کسی فحش می‌دادی که به خودت هم مربوط نباشه تو به پدربزرگ خودت هم فحش دادی چطوری آروم میگیری !

Tunnel Vision