2777
2789
عنوان

کی شایعه پخش شدن عکسارو پخش کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 96 پست
شايعه نیستهمیشه بودهو بالاخره یه روزی یاد میگیریم مسئولیت کارامون رو بعهده بگيريم

بابا من میگم اگه نگران تاپیکای شخصیتون هستین اصن نباید عکس بذارین

یه درصد احتمال بدین یه فامیل اینجا داشته باشین

بارونو دوس دارم🌱

اسم پیجش ininisite عه

چهارصد و خورده ای فالوور هم داره 

هر چی ام ریکوئست بدی قبول نمی کنه 

بنظرم همگی بریم گزارشش بزنیم شاید پیجش پرید

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم پیجش ininisite عهچهارصد و خورده ای فالوور هم داره هر چی ام ریکوئست بدی قبول نمی کنه بنظرم همگی ب ...

مواافقمم

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
😂😂😂😂ولی اون واقعا خیانت کرد

ماجراشو دقیق نمیدونم تو یوتیوب هرکی یه چیزی میگه میگه که خودش بوده و یکی میگه نبوده از این حرفا

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
هرکسی بنا بر خانواده اش و فرهنگ خودش برخوردش با این قضیه متفاوته

والا منم خانوادم سنتیه

ولی بابت یه عکس عادی که خودمو نمیکشم 

اینکه عکسه من با چهرم تو خیابون راه میرم😅

بارونو دوس دارم🌱

بچه ها کسی تو پیج طرف هس؟

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
اخه این چه حرفیه عزیز مناین همه عکسو بی کاره طرف بره ادیت بزنه اونم ناشناس یکی یکی

ادم مریض جنسی خیلی هست عزیزم و بیکار

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
بابا من میگم اگه نگران تاپیکای شخصیتون هستین اصن نباید عکس بذارینیه درصد احتمال بدین یه فامیل اینجا ...

من فقط یه بار یه لحظه گذاشتم 

اونم ساعت ۱ و ۲ شب بود 

ولی عکسمو برداشته بیشرف 

اگه کاربریم کامل میترکید و تاپیکام همگی حذف میشد که غصه ای نداشتم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

امکان نداره حرف بی ربط نزن مگه بیکارن عه

من حرف بی ربط نمیزنم حتما دیدم که میگم بعدشم ادم مریض جنسی و بیکار خیلی هستش اینکاررو میکنن برای تهدید و بعد ازت پول بگیرن 

یعنی چی ؟ وقتی نام کاربری رو هم زیر عکس می‌نویسه باعث میشه هویت مون فاش بشه... در حالی که اینجا ماهی ...

وقتی عکس میذاشتیم هم اسم کاربری مون معلوم بود

خودمون عکس گذاشتیم

اون آدم هم کارش غیر قانونی و غیر اخلاقی هست

ولی نه فنا برای اینستا اونم یه همچین موردی کاری میکنه نه کاربرا میل دارن کاری کنن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه