2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من تاحالا بادمجون نخوردم تو‌ کل عمرم بادمجون میبینم حالم بد میشه من فقط گوشت و آبشو میخورم

جدیی نگوو🫠😄  اگه کالریش بالانبود هرروز درست میکردم حیف ک سالی یبار میخورم درضمن نیکوتین داره یجورایی اعتیاداوره 😄

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کالری بادمجون چرا بالاست،

روغن زیاد داره وسرخ کردنیه .. سالی یبار درست میکنم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

هیچی اگه شوهرم زود بیاد شاسذ سیب زمینی بخره سرخ کنم بخورن بقیه...من هیچی نمیخورم😭😭😭دلم گرفته یه ع ...

غذا نخوری مشکلاتت حل میشه؟ به خودت برس دختر. کی از مادر خانواده مهم تر. خودتو جمع و جور کن غذای خوب بخور. سعی کن از این حال خودتو دربیاری

نوووووش جانتون شما چطوری درست میکنید

همچنین😋،گوشت چرخ ڪرده باپیاز ادویہ جات قلقلے مےڪنم،پیاز سرخ شده وسیب زمینے ڪوچیڪ حلقہ اے،۳،٤تاآلو،یہ تڪہ فلفل دلمہ اے، گاهے بلغور گندم یڪمے براے لعابش، ڪمے گشنیز خرد شده،رب وآب  وقتے جوش اومد قلقلےها رومےریزم تابپزه وغلیظ شہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
همچنین😋،گوشت چرخ ڪرده باپیاز ادویہ جات قلقلے مےڪنم،پیاز سرخ شده وسیب زمینے ڪوچیڪ حلقہ اے،۳،٤تاآلو،ی ...

دقیقاااااا مثل من به به دستتون در نکنه ❤️❤️❤️

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی