2777
2789
یکی منو راهنمایی کنهنمیدونم انسانی ترمیم کنم یا برم تجربی

من پشت کنکوری تجربیم 

ببین استعدادت توی چیه 

علاقت به چیه

اگر فرهنگیان میخوای انسانی بده یا ریاضی 

اگر پیرا پزشکی میخوای ک هیچی 

ببین اصلا چی میخوای 

.

وای خدا برات حفظش کنه ان شااللهعالیهو روحیه ی جنگنده ی خودتم عالیهتبریک میگمخوشبخت باشید کنار هممن ب ...

ممنونم عزیزم امیدوارم‌شماهم‌هر روز خوشبخت تر از دیروزتون باشید . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هدفتون چه رشته ایه ؟

دندونپزشکی یا دارو

چون نزدیک ۸ سال تجربی دندون انجام میدادم و همه پزشکایی ک پیششون بودم گفتن حیفه ک دنبالشو نگیری و در همین حد بمونی 

اصلا اونا تو ذهنم انداختن بخونم برای دندون🥲🥲

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
بخدا بدبختم کردن این ترم هم نذاشتن برم دانشگاهمیگم وقتم حداقل الکی نره واس کنکور بخونم

بهترین کار

متاهل نیستی؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
من پشت کنکوری تجربیم ببین استعدادت توی چیه علاقت به چیهاگر فرهنگیان میخوای انسانی بده یا ریاضی اگر پ ...

من فرهنگیان دیر شده برام

شانسم فقط یبار آزمونه

تا اونموقع ۲۴ سالم کامل میشه

موندم واس چی امتحان بدم

مدیریت بازرگانی یا زبان چینی یا حسابداری

موندم چ خاکی بگیرم سر

یا برم تجربی برای پیراپزشکی 

دندونپزشکی یا داروچون نزدیک ۸ سال تجربی دندون انجام میدادم و همه پزشکایی ک پیششون بودم گفتن حیفه ک د ...

خب پس از الان بخون برای ۴۰۵ که ۳ رقمی بشی 

کوتاهی نکن 

اگه واقعا هدف داری باید از الان بخونی 

سال دیگه فایده نداره 

فکر نکن وقت زیاد داری 

عمومیارم ک باید ترمیم کنید دهم یازدهم دوازدهم

اما بنظرم دهم رو اعمال نکنن همون ۲ پایه رو بدین 

.

ن متاهل نیستمخواستم ببینم بخوام شوهر کنم ا شر اینا راحت شم اصن میذاره درس بخونم؟

برای رهایی از اونا شوهر نکن توروخدا

ازچاله تو چاه ننداز خودتو

من فرهنگیان دیر شده برامشانسم فقط یبار آزمونهتا اونموقع ۲۴ سالم کامل میشهموندم واس چی امتحان بدممدیر ...

خب فرهنگیان ک ۱ بار قشنگ فرصت داری

فرهنگیان از طریق ریاضی خیلی خوبه بری که خلوته یا انسانی چون ظرفیتش بالاست

پیرا هم به جز اون تاپاش معمولا راضی نیستن 

حسابداریم خوبه اگه شهر بزرگ بری که عالی 

.

دوستان واس فرهنگیان شرایطش داشتن سلام روانه

من آدم ارومیم فقط خانوادم محدودم میکردن مث الان ک نذاشتن برم دانشگاه ، قرص میدادن باشون بحث نکنم ک چرا جلو پیشرفتم گرفتن

فرهنگیان گیر میدن بم؟

خب پس از الان بخون برای ۴۰۵ که ۳ رقمی بشی کوتاهی نکن اگه واقعا هدف داری باید از الان بخونی سال دیگه ...

فقط عمومیا باید ترمیم شه؟

برنامه ریزی بلدی؟ مشاور خوب میشناسی؟