2777
2789

کیکم دیشب روش سوخت ولی داخلش خوب شده

ازش خبری نیست

صبح هم رفتم سوپری از پله ها وقت بود بیفتم پام پیچ خورد

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فیش برق اومده مبلغش زیاده هنوز نریختیم ، صبح مامور برق اومده بود قطع کنه 😭

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
وای منم زیر پوستی هستن😭😑

یعنی یک روز به دلم موند نزدیکای پریودی این اشغالا رو صورتم نباشن😭😡😡

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔

شوهرم قهر کرده قیافه گرفته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
رابطم برا همیشه تموم شد 🫠🫠

فدای سرت انشالله یکی که لیاقتتو داره زودتر بیاد توی زندگیت

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
دیگه نمیخوام ترجیح میدم کسی وارد زندگیم نشه تنهایی خیلی بهتره

الان اینو میگی وقتی حالت بهتر شده یا یه گزینه خوب اومد ردش نمیکنی

الان اینو میگی وقتی حالت بهتر شده یا یه گزینه خوب اومد ردش نمیکنی

توان هیچی رو ندارم به این باور رسیدم که هیچی واقعی نیست فقط حرفه 

واقعا نمیخوام دیگه تجربه کنم

خیلی دوست دارماااااا😍آخیش خودمی 

توان هیچی رو ندارم به این باور رسیدم که هیچی واقعی نیست فقط حرفه واقعا نمیخوام دیگه تجربه کنم

انشالله که به آرامش برسی