2777
2789
عنوان

نمیخام خیانت شوهرم ببخشم ولی جدا هم نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 61 پست

دقیقا دوست منم گف طلاق عاطفی و....سر ۶ماه نشده طاقتش تموم شد.‌.فکردی الکیه؟ هرچقدرم خودتو ب اون راه بزنی نمیتونی تحمل کنب

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

من جات بودم یه وام سنگین میگرفتم البته اولش وکالتنامه میگیرم ازش

کلی پس انداز میکردم برا خودم یه کاری میکردم شبو روز سرکار باشه کلیم خرج میکردم

تو که طلاق نمیگیری حداقل تا میتونی بتازون

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه برام مهم نیست باهاش هیچ رابطه ای ندارم فقط پدردخترمه

فقط خیلی مواظب باش ک زگیل اینروزا زیاد شده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

وای استارتر دخترت که بزرگه خونم که دارین 

توروخدا به دخترت جسور بودنو یاد بده ن اینکه اونم در اینده بسازه و بسوزه با مردی که لیاقت هم کلام شدنم نداره حتی

با این رفتارت باعث میشی دخترتم تو سری خور باشه

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
فقط خیلی مواظب باش ک زگیل اینروزا زیاد شده

من اصلا تو اتاقی که اون میره نمیرمپیش دخترم میخابم اونم تا وقتی دخترم بخاد راش میدم اگه بخاطراون نبود که پرتش میکردم بیرون

دیگه برام فرقی نداره باکی بخابه اون موقع بهم تعهدداشت تو بغل این و اونبود الان که اصن باهاش کاری ندا ...

خوب میکنی

جدایی واسه موقع ایه که بچه نداره آدم

دخترت ماشاءالله بزرگه فردا پس فردا خواستگار در خونتو میزنه حیفه به خاطر انگ فرزند طلاق و.. بودن موقعیت های خوبشو از دست بده

همین روال پیش برو

چقدر زندگیت مشابه جاریمه

با این تفاوت که اون سقف بالاسرش واسه شوهر بی همه چیزشه و شوهر هرزه اش علنن از کثافت کاری هاش میگه. و کلی توهین به جاریم می‌کنه و ...

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
خوب میکنیجدایی واسه موقع ایه که بچه نداره آدمدخترت ماشاءالله بزرگه فردا پس فردا خواستگار در خونتو می ...

🥺بنده خدا جاریت 

من خدا رو شکر خودمم حقوق دارم نیاز به پولشم ندارم