2777
2789

از بس گریه کردم جون ندارم من مامل میشورمش همیشه تمیزش میکنم ای خدا

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم نگران نباش خواهر منم همین مشکلو داشت بردیمش دکتر زنان گفت به دلیل اینه که زیاد مای بینی بوده و خودش با دست بازش کرد خیلی درد داشت بیچاره ولی خوب شد یک هفته بعدش این چسبندگی هم از داخل نیس از بیرونه و مشکلی نیست دکتر بازش میکنه

گریه نداره دخترای منم دارن البته بزرگه دوازده سالشه خوب شده و کوچیکه یکسالشه حمام که میبرم میزارم تو تشت آب نمک و دکتر دو پماد داد استروژن و آد هرزگاهی میبینم چسبندگیش زیاد شده دوبار میزنم اوکی میشه با گوش پا ک کن

گریه نداره دخترای منم دارن البته بزرگه دوازده سالشه خوب شده و کوچیکه یکسالشه حمام که میبرم میزارم تو ...

دقیق باید کجا بزنم پماد رو؟؟

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨
دقیق باید کجا بزنم پماد رو؟؟

ببر دکتر متخصص عشقم خود درمانی فقط تشت آب نمک بزار . هوا سرده مریض نشه... آروم بزن رو لاله ها با گوش پاک کن دستکش دستت کن مواظب باش پوشکش هم یه سایز بزرگتر ببند نمیخواد بکشی دردش میاد