2777
2789
عنوان

پایین اومدن جنین

76 بازدید | 16 پست

سلام خانوما من ۲۹هفته و ۲روزمه چند روزی هست که دردای کمر و لگن و زیر دل دارم و این که حرکات جنین پایین تو لگن حس میکنم بعضی وقتاهم پهلو و اینکه قشنگ بالای شکمم خالی شده شکمم اومده پایین مشخصه و تو نشستن هم مشکل دارم نگید استراحت مطلق که با بچه کوچیک امکانش نیس،کسی شرایط منو داشته؟

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

باید بری سونو و دکتر

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط میدونم اگر جنین بیاد پایین باید طاقباز دراز بکشی و پاهاتو کامل بدی بالا.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

برو دکتر یا سونو.. به حرفای خانومای اینجا که نمیشه .. من خودم ۲۵ هفتم

بله درسته امروز وقت دکتر دارم

بیخیال نباش برو دکتر و سونو که چک کنه ببینه خدایی ناکرده مشکلی نباشهبچت چن سالشه

امروز میرم یازده ماهشه

فقط میدونم اگر جنین بیاد پایین باید طاقباز دراز بکشی و پاهاتو کامل بدی بالا.

نمیتونم همیشه تو این حالت باشم

برو سونو ببین وضعت چطوره.خودم ۲۷ هفتمه لگدای بچمو روی مثانم حس میکنم.اینسری ب دکتر گفتم گفتش احتمالا ...

اره مطبم میگم سونو بنویسه برم

نمیتونم همیشه تو این حالت باشم

همیشه نه بیشتر اوقات سعی کن اینطوری باشی.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

برو دکتر معاینه کنه سونو بنویسه برات ولی درد لگن من از 6 ماهگی داشتم ولی کمر درد و زیر دلم از وقتی ر ...

منم سر پسرم تو نه ماهگی این سنگینی هارو داشتم موقع نشستن، خیلی میترسم زایمان زودرس بشم 

همیشه نه بیشتر اوقات سعی کن اینطوری باشی.

نمیتونم بچم واینمیسه همش باید دنبالش بدوام دعاکنید برام زایمان زودرس نشم