2777
2789
عنوان

وام بلوبانک چطوریه کسی گرفته

49 بازدید | 7 پست

پول لازمیم سه چهار ماه دیگه سر سال خونمونه چجوریه شرایط وامش توضیح بدین توروخدا

کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول سه ماه پشت سر هم حداقل باید ۳ تومن تو کارتت باشه بعد وام مرحله ۱ برات فعال میشه. وام مرحله اولو که تسویه کنی یک ماه بعدش وام بعدی با توجه به بازپرداخت وام قبلی ومیانکین حسابت برات فعال میشه

10 تومن میدهزیاد نیست اصلا20 درصد با بازپرداخت 6 ماههباید سه ماه متوالی سه تومن توی حسابت بخوابونیاو ...

مطمئنی سه تومن؟ مرسی عزیزم

کاربر ده ساله نی نی سایت💪 درخواست دوستی ندین♥️            مامان یه دختر خانوم نازنازی هستم 💝

اول سه ماه پشت سر هم حداقل باید ۳ تومن تو کارتت باشه بعد وام مرحله ۱ برات فعال میشه. وام مرحله اولو ...

مرسی عزیزم

شما گرفتین سه تومن تو حساب بود؟

مرسی عزیزمشما گرفتین سه تومن تو حساب بود؟

اره ثابت نبود ولی من میانگین حسابم تو سه ماه از ۳ تومن بیشتر بود مرحله اول ۵ ونیم برام فعال شد اونو یک ماهه تسویه کردم ماه بعدش ۱۰ تومن فعال شد اونم تسویه کردم ۱۰ روز بعداز تسویه دوباره ۱۰ تومن برام فعال شد الان یه قسطش مونده