2777
2789

اخساس میکنم بعد نه سال زندگی رفتارعوض شده ازکجا بفهمم خیانتی درکاره یانه؟باداداشام حرف نمیزنم درموردش چون میترسم به خانمهاشون بگن واقعا موندم چیکارکنم😔 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چی رفتارش عوض شده

یعنی قبلا رفتار یکنواختی داشت الان حس میکنم دروغی محبت میکنه انگار داره یه چیزی و میپوشونه خودم حس میکنم اصلا دوس نداره به گوشیش دست بزنم نمیدونم چیکارکنم 

اول اینکه جامعمون انقد گرونیه واقعا روی مرد ها کلی فشاره اینکه بعضی روز ها واقعا حوصله نداشته باشند هم بی تاثیر نیست 

دوم اینکه شما بچتون به یه سنی رسیده شاید دیگه خیلی راحت نیتونید مثل قبل باهم معاشقه کنید و شاید ایشون هم فکر می‌کنه شما بهش توجهی ندارین و براش وقت نمیزارین اینو بدونین مرد ها همیشه یه پسر بچه ی کوچولوان که نیاز به توجه هم دارن

سوم اینکه بنظرم اگه امکانش هست یه روز هایس رو به خودتون دوتا اختصاص بدین مثلا بچه بره خونه مادر بزرگش یه روز و شما دوتا باهم تنها باشین

و یه چیزی که نجات دهنده رابطست اینه که باهم حرف بزنین از هر دری از زندگی از خودتون از اینکه از چی ناراحتین و گوش شنوا داشته باشین برای حرف هاشون چون آقایون هم نیاز دارن شنیده بشن و خاسته هاشون رو بشنوی

این تجربه من از زندگی بود امیدوارم کمک کننده باشه و عشق سرشار باشه تو زندگیتون✨ 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏
شغلش بگو بگم چ کنب

با زنا سرکار نداره توکارش زیاد ولی برادرشوهرم چنسال پیش زن دوم گرفت بعد اون اخلاقش عوض شده یا نمیدونم من میترسم..الان هربارپیام میدم ده بار میگه دوستت دارم گوشیشم قایم میکنه چنبارخواب بودنی چک کردم چیزی ندیدم حس میکنم گوشی دوم داره سرکارش