2777
2789
عنوان

آقا های گروه بیاین لطفا درمورد شوهرم سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چنبار بهش تذکر دادم ولی به گوشش نیست البته یجورایی انگار من نمیدونم ولی میدونم چرا میبینه مارابطمون ...

هه اینا ک گفتی مالداونه

گیر نده زیاد . اکثر مردا همینن. اگه خیانت کنه دور جونت، اصلا فکر و ذهنم حتی ب ظاهر سراغ شما هم نمیاد

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
هه اینا ک گفتی مالداونهگیر نده زیاد . اکثر مردا همینن. اگه خیانت کنه دور جونت، اصلا فکر و ذهنم حتی ب ...

واقعا؟؟نمیدونم که چی بگم اصلا رفتاراش و نمیتونم بچینم کنار هم یه نتیجه بگیرم گاهی خوب گاهی بد قبلنا همش دعوا داشتیم الان اصلا وقت واسه دعوا هم نمیزاره بعدشم جوری رفتارمیکنه انگار چیزی نشده

هه اینا ک گفتی مالداونهگیر نده زیاد . اکثر مردا همینن. اگه خیانت کنه دور جونت، اصلا فکر و ذهنم حتی ب ...

اصلا گیر نمیدم ازاین بابت آخرین باری که بهش گفتم نبین چنسال پیش بود بعدش دیگه نگفتم اصلا ولی اگه بایوی باشه چیکارکنم بعدم زیاد روم انگارسرمایه گزاری نمیکنه اونم به شکم انداخته مثلا پارسال گفت میخوام برات ماشین بخرم خودش شاسی داره رفته بمن پراید خریده گفتم توکه داری پراید چیه ولی گفت همینه که هست من قرض و قوله زیاددارم واینا

ممنون بابت راهنماییتون ووقتی که گزاشتین چه خانوم چه آقا باشی دمت گرم 😍

اصلا گیر نمیدم ازاین بابت آخرین باری که بهش گفتم نبین چنسال پیش بود بعدش دیگه نگفتم اصلا ولی اگه بای ...

بابا دمش گرم حرفت ننداخته زمین پراید خریده.ماشین خانوما مراید کافیه چون قطعاتش ارزونه

واقعا؟؟نمیدونم که چی بگم اصلا رفتاراش و نمیتونم بچینم کنار هم یه نتیجه بگیرم گاهی خوب گاهی بد قبلنا ...

همینجوری سر کن بابا سخت نگیر

موش تو کاسه ادم وسواسو عه

بابا دمش گرم حرفت ننداخته زمین پراید خریده.ماشین خانوما مراید کافیه چون قطعاتش ارزونه

واقعا نه بابا من میگم شاید نمیخواد رو من سرمایه گزاری کنه یا سرش یه جا گرمه میترسه یروز گیراونور بیوفته ازاین فکرای عجیب بازممنون بخدا خیلی آرومم کردین باحرفاتون اصلا نگاهم بهش عوض شد