2777
2789
عنوان

بیاین بزرگترین موفقیت و بزرگترین شکستتون رو در این سال بگید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 45 پست
من نمیتونم سرنوشتمو بپذیرم خیلی سخته

راضی باش به رضای خدا..همیشه دعا کن خدا خواستت با اراده خدا یکسو باشه..برای منم خیلی سخته پذیرفتن ولی کاری از دستم برنمیاد

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موفقعیتم حذف زن داداشم بود از زندگیم گوشیم انگارجادوم کرده بود خیلی وابسته بودم خیلی سم بود النگوی موردعلاقم گرفتم خیلی وقته دیگه شکست هام فک نمیکنم ازبس غصه خوردم چیزی درس نشداوناروتقدیرم می‌دونم 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
چقدر بد. ناراحت نباش‌ ان شاالله یه خونه بهتر و بزرگتر میخری باز

آره خودمم خیلی داغون شدم..گفتنش برام سخته فرض کن گذروندنش چقدر سختتر بوده..حال بدم بیشتر به خاطر اینه که این خونه رو خیلی دوست دارم..کلی خاطرات خوب دارم توش..هرچی سعی میکنم راضی نمیشه دلم..

بزرگترین شکستم این بود که بعد ۱۴سال نازایی و دوبار ای وی اف و چندین بار اتاق عمل و همه راه ها بازهم ...

عزیزم یکی از بچه های نی نی سال بعد ۳۰ سال انتظار مادر شد. شما و من که تقریبا یه میزان منتظر لطف خدا هستیم باید با قدرت ادامه بدیم. 

یه استراحتی بکن و خوب بررسی کن که مشکل کجا بوده و بعد با انرژی دوباره ادامه بده . 

آره خودمم خیلی داغون شدم..گفتنش برام سخته فرض کن گذروندنش چقدر سختتر بوده..حال بدم بیشتر به خاطر این ...

مآ تقریبا دو سال پیش توی موقعیت شما بودیم  قشنگ چند سال پیر شدیم. خیلی پخته شدیم،  خیلی زجر کشیدیم، هنوزم جای زخم هاش آزارمون میده، قطع رابطه فامیلی پیش اومد، دادگاه و کلانتری رفتن و درگیری ، از دست دادن مالمون، با بیچارگی رد کردیم اما هنوز ترکش هاش توی بدنمونه و خوب نشده.. 

اما درسته به ظاهر بدترین اتفاق زندگیمون بود ولی درس و تجربه ای که به ما یاد داد بزرگترین ثمره زندگیمون بود. 

دیگه اشتباهاتمون رو تکرار نمی کنیم. 

تصمیم گرفتیم هیچ سرمایه ای از زندگیمون رو به دست کسی ندیم مگر با محکم کاری های خیلی خیلی زیاد.. و اینقدر به همه مثبت نگاه نکنیم.. 

زندگیمون ، محبتمون هم خیلی بیشتر از قبل شد.. خیلی خیلی ... 

مآ تقریبا دو سال پیش توی موقعیت شما بودیم قشنگ چند سال پیر شدیم. خیلی پخته شدیم، خیلی زجر کشیدیم، ...

حس خوبی از پیامتون گرفتم.. ماهم همینطوریم..الان فهمیدم فامیل وخانواده واقعی کی هست؟ کی نیست..الان فقط دارم تلاش میکنم کنار بیام با وضعیت جدید که خیلی سخته

حس خوبی از پیامتون گرفتم.. ماهم همینطوریم..الان فهمیدم فامیل وخانواده واقعی کی هست؟ کی نیست..الان فق ...

ان شاالله خدا کمکتون کنه. 

آره باید خودتون رو برای هر چیزی آماده کنید به خصوص تنهایی، اشک ریختن های دو نفره🥺😭

همسرم فهمید که توی مشکلات هیچ کس کنارش نیست اما من با جون و دل همراهی کردم باهاش. 

اما ارزشش رو داشت. 

به همسرم دلداری دادم که درسته درد بزرگی داریم و چند میلیارد از دست دادیم اما به این فک کن اگه ما الان از دست نمی‌دادیم و تو با همین طرز تفکر و مثبت اندیشی این چند میلیارد رو می کردی چند ده میلیارد بعد یهو از دست می‌دادیم چی؟ اون موقع هم سرمون بالاتر می رفت و نمی تونستیم دوباره از نو شروع کنیم هم پول بیشتری رو از دست می‌دادیم و شکست بزرگی می خوردیم و چه بسا سلامتیمون هم همراهش می رفت.. پس حالا به این اتفاق به چشم یه بدبیاری نگاه نکن.. این اتفاق برای من و تو یه نردبان به سمت موفقیته.. برای بالا رفتن از این پله ها باید سختی بکشی اما آخر کار به موفقیت میرسی و قله رو می بینی.. 

گفتم بهش یه بار اشتباه کنی میشه تجربه ... اما اگه دفعه بعد تکرارش کنی میشه حماقت.. پس درس بگیر و دیگه حواست به زندگیت باشه و زود اعتماد نکن

من نمیتونم سرنوشتمو بپذیرم خیلی سخته

من وتو  چه بخوایم چه نخوایم ،سرنوشتمون همینه پس چه بهتر که کاری کنیم که خدا خوشش میاد ...نمیشه بخاطر نداشتن یه نعمت تمام اون نعمت هایی که داریم را نادیده بگیریم ....

این پذیرفتن کاری با روحت میکنه که حس میکنی چندین سال بزرگتر و فهمیده تر شدی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پیج فلورا تاجیکی تو اینستا رو دنبال کن انشالله باردار بشی گلم..راه درمانش فوق العادست... منم چندین ...

ممنون از لطفت با این خانم کاملا اشنام و من وزنم نرماله حتی ۱کیلو هم اضافه ندارم ....مشکلمم نقص سیستم ایمنی بدنه که فراتر از اینهاس...انشاالله ک همیشه سلامت و شاد باشی

عزیزم یکی از بچه های نی نی سال بعد ۳۰ سال انتظار مادر شد. شما و من که تقریبا یه میزان منتظر لطف خدا ...

ای جان چه وصاله شیرینی ولی چقدر دیر🥲 

من مشکلم را میدونم نقص سیستم ایمنی بدن دارم ، انشاالله ک خیلی زود دامن شما و من و همه منتظرها سبزبشه