2777
2789
سه چهار سالی هستوقتی حوصله اش،سر میره میذارههمه هم اینجا ناله و نفرین میکننبعد همچنان عکس میدارن و ب ...

من نمیدونستم اینو اصلا 

ینی تو این چندسال ی نفر نرفت شکایت کنه؟

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه چهار سالی هستوقتی حوصله اش،سر میره میذارههمه هم اینجا ناله و نفرین میکننبعد همچنان عکس میدارن و ب ...

دقیقاااا تو هر تاپیکی که که میریم امروز دارن عکس از خودشون چه قدی چه چهره میزارن 

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

منو نامزدمم درخواست دادیم قبول نمیکنه چند روزه ریکوئست دادی؟

ینی چی ما تو تاپیک عکسمیزاریمو میزاره اینستا 

از کجا بفهمیم عکس مام هست😐

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

من نمیدونستم اینو اصلا ینی تو این چندسال ی نفر نرفت شکایت کنه؟

شکایت معنی نداره طرف عکس خودشو توی گوگل منتشر کرده دیگه اونم برداشته

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
من نمیدونستم اینو اصلا ینی تو این چندسال ی نفر نرفت شکایت کنه؟

من رفتم

نی نی بار ازم خواستن

ولی شکایت فایده نداره

اولا اینستاست

دوما فرد خودش عکس گذاشته توی سایت عمومی 

توی این همه کاربر ۱۰۰ نفر نیست که گزارش بزنه براش

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

[QUOTE=367529129]دقیقاااا تو هر تاپیکی که که میریم امروز دارن عکس از خودشون چه قدی چه چهره میزارن [/QUOTEوااای چ نامرده متم عکس گذاشتم ک 

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

بذارن هم کسی نگاه نمیکنهقدیم نیست که عکس خصوصی مردم پخش بشه همه برن تماشاالان مردم خودشون عکس لختیشو ...

بعضیا خانواده هاشون حساسن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
ینی چی ما تو تاپیک عکسمیزاریمو میزاره اینستا از کجا بفهمیم عکس مام هست😐

نمیدونم منم همینجور موندم ریکوئستو قبول نمیکنه 

دعا کن عکس من نباشه فقط🤦🏻‍♀️💔

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

واای من نمیدونستم 

منم ی بار گذاشتم نیترسم

نمیدونم منم همینجور موندم ریکوئستو قبول نمیکنه دعا کن عکس من نباشه فقط🤦🏻‍♀️💔

و عکس من🥲

مرده یا زنه

بذارن هم کسی نگاه نمیکنهقدیم نیست که عکس خصوصی مردم پخش بشه همه برن تماشاالان مردم خودشون عکس لختیشو ...

چرا درب  و داغون های نی نی سایتی براش سر و دست میشکنن

و براش عکس هم میفرستن

یادت باشه اینجا عاشق دراما هستن تا وقتی سرشون نیاد

عکس منو که گذاشت کلی کامنت نوشتن و شادی کردن

اینجا هم تاپیک زدن چند نفر که دروغ هات رو شد !!!!!

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه