2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 182 پست
ویزا مکه اومدنیه؟شما برای امریکا باید تشریف ببرید دبی یا ترکیه و یا قبرس ...برای ویزا اونجا معلوم می ...

تازه برای یک هفته بعد ویزا سریع بلیط گرفتن:)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اسکلحداقل قبلش دو تا تحقیق کن که اینقد ضایع دروغ نگیهنوز فرق دیپلم و کارشناسی رو نمیدونه میاد می ...

اولا درست صحبت کنید من ارزش جواب دادن به صما رو ندارم اینقدر بی ادب هستید. چقدر بدبخت و عقده ای هستی که خودت نتونستی بری به یکی که داره رویاتو زندگی میکنه گیر میدی..اخیییی بمیرمممم براتتتت😉😂

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

مه برای چی باید تعطیل بشه؟؟ مگه چیز دروغی دارم بگم

کل حرفات که دروغ بود آنقدر هم ناشیانه دروغ میکی که با هر جمله ات بیشتر معلوم میشه 

وکیلت بهت خبر داده ویزات اومده بعد هفته دیگه پروازت هست ؟

پیکاپ پاسپورت دو هفته طول میکشه بعد شما تازه خبر ویزا رو دریافت کردی چجوری یکهو برای امریکا بلیط پرواز گرفتی ؟اخه شدنی هست ؟

برو بچه جون من چند. ساله خودم کارم همینه به همه هم مشاوره مهاجرتی میدم تاپیک دارم تو اینستا دایم مشاوره میدم من دیگه زیر و بم اینها رو میدونم 

تازه برای یک هفته بعد ویزا سریع بلیط گرفتن:)

میدونی بلیط رو از قبل باید بگیری اینکه هیچ...

بعد معلوم نبوده ویزا کی میاد قبلش لابد بدون ویزا با بلیط کجا میخواسته بره اینم هیچ...

اینکه از ایران مستقیم پرواز نداریم امریکا و قبلش باید بری یجا که اونم چن روزی تا بری کارا رو راست  وریس کنی اینم دیگه اینم هیچ..

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

شروع تحصیل از کارشناسی در امریکا فقط با پول باباجون امکان پذیره البته اگه هرجا جز ایران اقامت داشته باشی برای ارشد و دکتری هم نیاز به معدل عالی تافل بالا ۱۰۰ و مقاله و توصیه‌نامه اساتیدی که باهاشون کار کردی داره

امریکا که اصلا دیپلم دوازده ساله ایران و قبول نداره 

حتی برای ویزاهای آبکی مثل لات اری یا باید فوق دیپلم داشت 

یا سابقه کار پنج ساله

کسی برا کارشناسی میتونه تو دانشگاه های امریکا درس بخونه که حداقل از دبیرستان رو اونجا خونده باشه

بله دلتون خواست؟ الهی بمیرم😉😂😂

هی دختر جون 

امیدوارم یک روز واقعا بری آمریکا و موفقیت تحصیلی کسب کنی

تا مجبور نشی یک جماعت رو سر کار بذاری و تاپیک فیک بزنی گلی💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

کل حرفات که دروغ بود آنقدر هم ناشیانه دروغ میکی که با هر جمله ات بیشتر معلوم میشه وکیلت بهت خبر داده ...

اخی دلت خواست؟ الهی بمیرم از ته دلم ارزو میکنم که بری😂😂😂

قلب اگر می دانست از دنیا چه خواهد کشید، می ایستاد:)

شما خوندین؟دخترم فمیلی هست بعدش چ کتابیه؟

نه عزیزدلم من فقط یک مدت زیاد تحقیق میکردم

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️