2777
2789
عنوان

تنبیه کردن شوهرم واجب تره یا خوشحال نکردن جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 82 پست
چطوری درست ش کنم

باید باهاش حرف بزنی و خط و نشون بکشی که تکرار نکنه 

موافق مجبور کردنش برای عذر خواهی جلوی اونا نیستم

ولی باید بترسونیش که اگر تکرار بشه دیگه شرکت نخواهی کرد توی اون مهمونی ها ، یکمم مظلوم نمایی کن 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جلو اونا ازت معذرت خاهی کنه و اگه نکرد توام جلو اونا ضایعش کنو حالشو بگیردفعه بعدم سرت داد زد توام ص ...

واقعا خیلی از مردا لیاقت زن آرومو ندارن و باید همینجوری باهاشون رفتار کرد

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

واقعا خیلی از مردا لیاقت زن آرومو ندارن و باید همینجوری باهاشون رفتار کرد

دقیقا

با ساکت موندنو مهربونی نه تنها رفتارشو خوب نمیکنه بلکه پرروتر میشه

و خانواده شوهرتم ببینن شوهرت همچین رفتاری داره اونام فردا پسفردا اینجوری میکننو سرت داد میزنن😊

دقیقابا ساکت موندنو مهربونی نه تنها رفتارشو خوب نمیکنه بلکه پرروتر میشهو خانواده شوهرتم ببینن شوهرت ...

اره واقعا. دیگه مرد خوب خیلی نایاب شده

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

عادتشههیچی

خیلی غلط کرده عادتشه

عادتشو ترک کنه 

چجوری میتونید تحمل کنید این رفتارای چندشو

بعدم یعنی چی هیچی توام مثل اون صداتو ببر بالا سلیطه بازی دربیار

با ساکت موندن وضعیتو بدتر میکنی عزیز دلم

خاهر منم همین مشکلو داشت اخراش دیگ مادرشوهرشم بهش دستور میداد 

تنبیه شوهر باشه توو خونتون 

من جات بودم میرفتم از همسرتم بخواه داده رو تلافی کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)