2777
2789
عنوان

خانم های کاربلد بیایید

63 بازدید | 9 پست

من با شوهرم کمی بحث های بیهوده داریم ک واقعا رو مخ هستن وقتی ام خیلی بهش محبت میکنم میره تو قیافه و بی حوصله و.. میشه اواخر تو رابطه هم هیچ توجهی ب من نداره حتی یک بوسه واقعی 

بعد از دیروز باهاش حرف نمیزنم تایم امتحاناتمم هست هی میاد دورم و لقمه میگیره و خوراکی میاره

کلا اینطوری بود ولی از وقتی حرف نمیزنم اینکاراش با محبت کلامی همراه شده ک هر چند اصلا ب دلم نمیشینه حرفاش 

ب نظرتون ب سکوت ادامه بدم ؟ فکر میکردم سکوت کنم بحث پیش نمیاد و آرامش میگیرم ولی حوصلم سر رفته  از طرفی ام خیلی دلم شکسته میترسم دوباره حرف بزنم و بهش توجه کنم برم سمتش برام شاخ شه 

راه حل بدین لطفااا

توبایدتعادل داشته باشی نه خیلی پیگیرش باش نه خیلی کم محلی کن..درضمن اگه محبتهای شوهرت به چشمت نمیادزیادنی نی سایت بیامن هروقت میام اینجاقدرشوهرموبیشترمیدونم

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در حد معمول باش نه خیلی گرم بگیر نه خیلی سرد باش.

عادی باش.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

توبایدتعادل داشته باشی نه خیلی پیگیرش باش نه خیلی کم محلی کن..درضمن اگه محبتهای شوهرت به چشمت نمیادز ...

عزیزممم منم همینطور ولی جنبه محبت نداره تازگیا اینطور شده قبلا میمرد برا توجه من

شوهرت ازاین مدلها هست قهرنکن ولی توهم قیافه بگیر اعتدال برقرارکن حدوسط باش چرازیاذی توجه می‌کنی ؟

چون چهرش دوسدارم هی دلم میخواد لپشو بکشم یا گازش بگیرم حالا از لحاظ جنسی صفرما دیدی بچه کوچیکو آدم میخاد بازی بده اونطوری ام نسبت بهش 😅

چون چهرش دوسدارم هی دلم میخواد لپشو بکشم یا گازش بگیرم حالا از لحاظ جنسی صفرما دیدی بچه کوچیکو آدم م ...

عزیزم خب بهش عشق بورز بدون توقع مگه چقدرزنده ایم بزار خودش لوس کنه قیافه بگیره

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود