2777
2789

مگه دختر کالاعه که هروقت دلت خواست شوهر بدی؟مگه دختر اوردی که شوهر بدی؟؟؟

متاسفم براتون واقعا متاسفم که به بچه خودتونم رحم نمیکنید...

شوهرم بدم😂چه اصطلاحی

اون دختر خودش عقل نداره؟خودش احساس نداره که شما باید بیای براش تصمیم بگیری؟

فقط میخواید دختراتونو از سر خودتون باز کنید...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه دختر کالاعه که هروقت دلت خواست شوهر بدی؟مگه دختر اوردی که شوهر بدی؟؟؟متاسفم براتون واقعا متاسفم ...

من قصد بدی ندارم من فقط خواستم بدونم چه زمانی بهتره الان که نمی خوام شوهرش بدم که 

وقتی همه چیزایی که نیاز داشت به عنوان دختر نوجوون ( مثل دانشگاه و تفریح با دوستاش و رفتن دنبال علاقش و ....) تجربه کرد و حسرت چیزی به دلش نبود و دیگه آماده زندگی مشترک و مسئولیت هاش و بچه بزرگ کردن داشت 

الان شاید خیلیا مخالف باشن با حرفام ولی تا جایی که من اطرافم دیدم آدم با شوهر و بچه زمان زیادی برای خودش و علاقه هاش نمیمونه 

من قصد بدی ندارم من فقط خواستم بدونم چه زمانی بهتره الان که نمی خوام شوهرش بدم که

من واقعا از اصطلاحی که به کار بردید جور دیگه ای فکر کردم و خیلی تاسف خوردم...هرچند شاید بگید به تو مربوط نیست اما این همه آمار طلاق توی کشور بخاطر همین مدل ازدواج کردناست

دخترتون تا ادم درست ک مناسب زندگیش رو پیدا نکرد و کامل نشناختش و عشق دوطرفه نداشتن واقعا درست نیست ازدواج کردنش...