2777
2789

بالای ۱ تومن در میاد

الان ی  لباسشویی و یخچال و ظرفشویی ۳۰۰ در میاد 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

من عقدم تازگی خریدم 

وسایل سرسفره ست ۲۴نفره کامل 

وسایل برقی  بدون یخچال و گاز و لباسشویی و ظرفشویی 

۸۰میلیون شد 

یخچال دوقلو ۶۰تومن 

لباسشویی ۲۷ 

گاز لمسی میزی ۱۵

فعلا همینا خریدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیزهایی که حتما توی خونه استفاده میشن رو توی الویت قرار بدین.

مثلا اسپرسو ساز یا سرخ کن و ....

زیاد استفاده نمیشن

مبل معمولی ۵۰ میلیونی هم هست حتما که نباید سلطنتی ۳۰۰ میلیونی بخرزن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

غروب یه سر برو لوازم خانگی بپرس 

اینجا هرکی یه چیز میگه 

یه سر برو ظرف فروشی بپرس 

یه سر برو مبلمان فروشی بپرس 

در نهایت اگه حال نداری بری توی باسلام به فروشنده ها پیام بده برندهایی که مدنظرته رو بگو در مجموع میگن که حدودی چقدر میشه...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بالای ۱ تومن در میادالان ی لباسشویی و یخچال و ظرفشویی ۳۰۰ در میاد

نباید که چیزهای گرون خرید میتونه لباسشویی ۴۰ یا ۵۰ میلیونی هم بخره.

ظرف شویی هم که واجب نیست

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

ماشاالله اینجا همه چه لاکچرین 2 میلیارد 😐

منم دارم جهاز میخرم همه چیو کامل گرفتم وسایل بزرگم با خودمونه سرویس چینی و قاشق چنگال همشو خارجی چیزای خوب گرفتم کل برقیای کوچیک مارک خوب گرفتم و کامل از اتو پرس گرفته تا چای ساز و اسپرسو ساز و ... 

تا الان 500 و خورده ای خرج شده و سرویس چوب و فرش مونده فقط