بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره دیگه مثلا بخوای همه چیزتو خوبو برند برداری نزدیک ۱ میلیارد شایدم بیشتر. اگه ن متوسط کمتر میشه بعلاوه اینکه طرف داماد ۵ تیکه اصلیو میخره یا ن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یخچال تلویزیون ظرفشویی فرش جاروبرقی (قبلا که خونهها گاز تو کار نداشت اونم بود) بعضیا حتی سرویس چوب هم میگن پسر بخره که اینا دیگه فکرنکنم جهازشون یک میلیارد بشه
بخدا من ظرفشویی رو هم گرفتم ولی انقد نشد که بچه ها میگن😐
خواهر من کولر گازی دو مدل جارو ماشین ظرفشویی مبل ۱۸۰ تومنی پارسال کل جهازش ۱ تومن شایدم ب بالا شد همه چیم خرید لوازم برقی دوتا فقط اباژور برداشته بود دونه ای ۲۰ تومن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید