2777
2789
با م هست پیشنهاد میده و قبولم میکتی

اگه اهل رل بوده قبول نمیکنم که 🥺

من خودم تاحالا رل نداشتم فقط به خاطر اینکه همسر پاک و کسی که اهل رل نبوده بیاد سراغم  

چجور ادمیه 

باهاش خوشبخت میشم؟دوسم داره؟اعتقاداتش چجوریه؟

گلم راجع به ازدواج من چی حس می کنی؟

کارمنده از همکاراته یا یکی از همکارات واسطه میشه

سعی کن کم توقع باشی نه زیاد ولی خب حد متوسط

موقعیت حالیش خوبن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواجت دیر نیست عجله نکن صبوری کن چله سوره طه عالیه

میتونی در مورد قد و وزنم ماه تولدم یچیزی بگی؟

درمورد کنکور و موقعیت شغلی آیندم چی حس میکنی؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

گلم میشه بگی قصد ک واقعن چیه و حسش بهم چیه

فعلا خوشی حسش خوبه موقعیت داره ولی بهونه میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

[QUOTE=367579317]بله خیر میگذره به خوشی زایمان می‌کنی انشالله ولی سز برات بهتره [/QUOTEممنونم عزیزم ...

دختر

راجع به من چی حس میکنی؟

دلسوز و مهربونی زودرنجی 

خودت زیبایی ولی یه اجزای تو صورتت خوشگله 

عمل زیبایی داری