2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهربونی ولی نه باهمه خوشتیپی به ظاهرت اهمیت میدیاز زرق برق زیاد خوشت نمیاد ساده پسندی یه کم عجول و و ...

سلام عزیزم میشه بگی از من چی حس میکنی ؟؟ ظاهری فصل تولد اینا هرچیزی

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

بفرما

کی به ارامش میرسم خیلی اشفتم

اخرش به خونه زندگیمون میرسیم بازسازی کنیم؟😂

حس پیمان چیه چرا انقد نگاه میکنه هیزه یا ن میدونه من از کدوم خانوادم و اینکه چند سالشه

سلام عزیزم میشه بگی از من چی حس میکنی ؟؟ ظاهری فصل تولد اینا هرچیزی

اخلاقی مهربونی آرومی تا کسی باهات کاری نداشته باشه کاری نداری یه موضوع کاری یا تحصیلی ذهنتو مشغول کرده 

قدت متوسط رو به بالا وزنت ایده آل داری موهات فر نیست ولی لختم نیست موج داره ساده پسندی 

اخلاقی مهربونی آرومی تا کسی باهات کاری نداشته باشه کاری نداری یه موضوع کاری یا تحصیلی ذهنتو مشغول کر ...

درسته تقریبا گلم میشه بگی برای کاری ک امشب باید دعارو بخونم بخوابم فردا نتیجه ی خوب میبینم یا نه ؟؟ 

و اینکه بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟

کی به ارامش میرسم خیلی اشفتماخرش به خونه زندگیمون میرسیم بازسازی کنیم؟😂حس پیمان چیه چرا انقد نگاه م ...

این فکر باهاته چون خیلی فکر میکنی بیخیال شو

اره بازسازی میکنین با وام 

دوستت داره و کراشه ولی هیچی،ازت نمیدونه 

میرسی ولی تا فردا نه به عشقت میرسی همو دوس دارین

اره عزیزم میدونم تا فردا نه 

منظورم اینه ک یک ایه رو بخونم و فردا خوابم رو به معبر بگم جواب خوبی بهم میده یا نه ؟

چیشده بگو

سلام عزیزم من یه کار خوب پیدا میکنم ، چه زمانی و چه شغلی ؟؟؟

آیندم چی میشه ؟

بین ا و م با کدوم ازدواج میکنم ؟؟؟ حس این دو نفر نسبت به من چیه ؟ اگه این دو تا هم نیستند با کی ازدواج میکنم و چند سالگی ؟؟