من یه دختردارم الان هم دوقلوباردارم جاریم میگه میخوایین مهدکودک بازکنین زن داداشم میگه جفت گیریتون بالاست مسخره میکنن درحالی که من بااین شرایط درس میخونم کارمیکنم خودشون بیکارنشستن توخونه
وقتی خودت اذیت نمیشی بقیه رو ولکن مهم نباشه برات من دارم لحظه شماری میکنم ک باردار شم
به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻خدا جونم خودت دامن منو سبزکن بهم بچه صحیح سالم بده❤️🥰 فرستادین بگین منم براتون بفرستم.🥰 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ۳ ماه از عروسیم میگذره دوماهه باردارم شوهرم بچه میخاس و نمیزاشت جلوگیری کنیم خودمم مشکلی نداشتم زیاد خودم میخاستم که حداقل یسال نیاریم و فکر میکردم نمیشه چون شوهرم خانوادگی مشکل داشتن برا بچه داداشاش بچه ندارن میگفتم حالا میرم دکتر بعدا که دیدم باردارم
ولی الان همه میگن چرا انقد زود انقد حرف میزنن که ناراحتم میکنن 🤕 مامانم که میگه یکاری کن بندازیش