2777
2789
عنوان

بچه داشتن مگه بده

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 36 پست
من ۳ ماه از عروسیم میگذره دوماهه باردارم شوهرم بچه میخاس و نمیزاشت جلوگیری کنیم خودمم مشکلی نداشتم ز ...

نه چرا بندازی اول و آخر که میخوای بچه‌دار شی

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
من ۳ ماه از عروسیم میگذره دوماهه باردارم شوهرم بچه میخاس و نمیزاشت جلوگیری کنیم خودمم مشکلی نداشتم ز ...

وااااییی نه!!!😐

اگه شرایطشو دارین که خب مشکلی نیست 

نی‌نیو از بین نبری!

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه تا بچه که خیلی خوبه.

دیگه دست خودت هم نبوده که دوقلو شده.

خود من یه بچه گفتم بیارم شد دوقلو مگه دست من بوده.

چرا بعضیا درک ندارن.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

نه چرا بندازی اول و آخر که میخوای بچه‌دار شی

نه نمیندازم شوهرم اصلا اجازه شو نمیده وقتی حرف مامانمو شنید میگه ب هردلیلی بچه چیزیش بشه من میدونم و تو ومامانت عاشقشه از الان میگه لحظه شماری میکنم که دنیا بیاد. 

خودم میبینم بین اینهمه ادم که منتظرن خدا بهشون بچه بده و کلی دنبال دوا دکترن بچه ندارن حالا خدا منو لایق دیده بهم بی دردسر بچه داده ناشکری کنم ؟ 

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
نه نمیندازم شوهرم اصلا اجازه شو نمیده وقتی حرف مامانمو شنید میگه ب هردلیلی بچه چیزیش بشه من میدونم و ...

آفرین

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

سقط نکنی ها عروس دایی من اوایل ازدواجش سقط کردالان ۲۷ساله بچه دارنمیشه