2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سکوت و غر زدن ممنوع 

شام و ناهار همیشه آماده 

خانه خیلی تمیز هر لحظه 

همه کارهای خانه در آنی انجام شده بدون ایراد

تربیت صفرتا صد بچه ها به عهده مادر 

کم خرج 

درآمد دار 

ولی خودشون همیشه دراز کش جلوی تلوزیون یه ۵ ، ۶ ساعت هم برن سرکار با منت

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
می‌دونن اتفاقا اولیش و مهم‌ترینش س.ک.س

ن بابا بعد ازدواج دگ اولویتشون نیست شاید تو دوستی و نامزدی و اوایل ازدواج ولب بعدش دگ زیاد نه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چجوری محبت میکنی یاد بده

مسخره بازی شوخی شادم میخندم دوس داره

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مهم ترین خواسته شوهر من اینه که اول از همه به هیچ وجه ۱۰۰۰ تومن برات خرج نکنه خیلی رو پولاش حساسه...دوم اینکه با هیچ احدی رفت و آمد نکنی...سوم هر چی از دهنش دراومد بهت بگه در نهایت تو هم مثل بز اخوش نگاش کنی...تو خونه بخوره و بخوابه زنه خرجش رو بده