2777
2789
عنوان

چرا همه جا افغانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست
این کار سخت ترین کاره ، چجوری بخوایم این افراد قانع کنیم .به نظرم تنها کار ، اینه تا مخالفین به شیوه ...

امصا جمع کردیم به دفتر نماینده ها زنگ زدیم روی تلفن گویای فرمانداری بخش درخواست مردمی با هر کدملی یه پیام گداشتیم چکار کنیم دیگه؟

نمیشه که فیزیکی با کسی درگیر بشیم این کار شرافتمندانه نیست عواقب بدی هم داره 

فقط میمونه قانع کردن هم وزن طماع که برای  مزد کمتر  و اجاره بیشتر و بیمه نکردن  این بساطو برای هممون درست کرده 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امصا جمع کردیم به دفتر نماینده ها زنگ زدیم روی تلفن گویای فرمانداری بخش درخواست مردمی با هر کدملی یه ...

من حرفی از درگیری فیزیکی زدم ؟

حرف من اتحاد مردم برای و جمع شدن در خیابان و رسیدن حرف به رسانه ها و خبرنگارا هست .

تعداد کم فایده ای نداره . 

من حرفی از درگیری فیزیکی زدم ؟حرف من اتحاد مردم برای و جمع شدن در خیابان و رسیدن حرف به رسانه ها و خ ...

مردم خیابون نمیان  میترسن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

حرف منم همینه ولی یه عده خودشون از زیر وظفیه به کشور شونه خالی میکنن و منتظر مسولین هستن ، من واقعا ...

همون کسی هم که از کنار اینا یه سودی می‌کنه خوشحاله روزی ضررش رو‌میبینه خودش نبینه بچش میبینه

کاربر آقا