2777
2789
عنوان

چرا همه جا افغانیه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست

چی بگم والا یه سری هم وطن هم به بهانه نژاد پرست نبودن ازشون دفاع میکنن.

یه نگاه به آمار تجاوز ها و قتل هاشون نمیندازن...

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙.........💙Gulf forever Pars#............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط بلدیم شعار بدیم اینجا بیان کردنش دردی از دردا دوا میکنه؟شما خودت حاضری توی مترو با یه افغانی دهن به دهن شی بشی هم فایده ای نداره اونی که باید به فکر من و شما باشه نیست از مام کاری برنمیاد

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
من با بودنشون مشکلی ندارم با اینکه میان به دختر و زن تجاوز میکن کیلویی موبایل ملت ایران رو میدزدن می ...

من مشکل دارم راستیتش 

یه خونه گیر نمیاد ، همه افغانیه ها خونه هارو اجاره کردن 

فقط بلدیم شعار بدیم اینجا بیان کردنش دردی از دردا دوا میکنه؟شما خودت حاضری توی مترو با یه افغانی دهن ...

کشور هم از آن ماست و مردمه حتی اگه مسوولین هم اینطور نگن ، اگه خودمون به فکر خودمون نباشیم 

چند وقت دیگه تعداد افغانی ها بیشتر میشه و جنگ داخلی میشه

من با دوستان خودم به سازمان مهاجرت اصفهان رفتیم ۱۰ نفر بودیم ، اعتراض کردیم 

گفتن تعدادتون کمه ، چون به هرکسی گفتیم بیاد حرف شمارو زد 

چی بگم والا یه سری هم وطن هم به بهانه نژاد پرست نبودن ازشون دفاع میکنن.یه نگاه به آمار تجاوز ها و قت ...

واقعا 👍🏻👍🏻یه عده که خودشون به بیخیالی میزنن و الان می بینن 

هیچ ایده ای از آینده ندارن 

کشور هم از آن ماست و مردمه حتی اگه مسوولین هم اینطور نگن ، اگه خودمون به فکر خودمون نباشیم چند وقت د ...

آخه بدبختی اینجاست اعتراضم کنی صدات به جایی نمیرسه تهران بودین منم میومدم 🙂

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔
آخه بدبختی اینجاست اعتراضم کنی صدات به جایی نمیرسه تهران بودین منم میومدم 🙂

بخدا باید صبر و پشتکار داشت 

شاید اولاش نرسه ولی اگه حداقل تعداد مون به شمار معقولی برسه رسانه ها همه جمع میشن .

مرسی عزیزم متاسفانه اصفهان هستم .

چون یه عده سود جو هستن که دارن از این وضعیت کاسبی میکنن برا خودشون.خونه یا مغازه به قیمت بالا بهشون اجاره میدن جنس گرون می‌فروشن بهشون.تا وقتی این سودجو ها باشن اینا هم هستن

کاربر آقا

موافقم ، افغانی ها با پول افغان وارد ایران میشن و پول ایرانم که بی ارزش

اگه منتظریم که مسئولین بیان اینا رو بیرون کنن سخت در اشتباهیم.اینا رو خودشون آوردن.تنها راهش هم اینه مردم با هم متحد بشن و تحریمشون کنن هیچ معامله ای باهاشون نکنن

کاربر آقا

اگه منتظریم که مسئولین بیان اینا رو بیرون کنن سخت در اشتباهیم.اینا رو خودشون آوردن.تنها راهش هم اینه ...

حرف منم همینه ولی یه عده خودشون از زیر وظفیه به کشور شونه خالی میکنن 

و منتظر مسولین هستن ، من واقعا به مردم ترکیه افتخار میکنن 

که بلند شدن و در برابر مهاجران اعتراض کردن 

بالخره همه ی ما در یک کشتی هستیم .