2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیا این ویروس روگرفتن ؟چی خوردین حالتون خوب شده؟من حالم هی بدترمیشه

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

انشالا پدر خوب بشن . ولی چرا استرس میگیری سرما نخوردی تا حالا به همراه سرفه؟هیچ سالی تب نکردی؟

یادمه بچه بودیم سرماهایی می‌خوردیم وحشتناک مردم بعد کرونا واقعا روحیه شون ضعیف شده ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 

عزیزم ، من فقط دو روز بی حالی خیلی خفیف داشتم ، که اصلا اذیت کننده نبود ، و بعد کم کم سرفه هام شروع شد ، گاهی خشک گاهی خلطی . الان وارد هفته پنجم شدم ، هنوز گاهی سرفه دارم.  

بچه هاامم گرفتن و دو هفته مدام سرفه کردن ، همین .دارو هم چیز خاصی نخوردیم . فقط شربت ایمیوننس برای تقویت سیستم ایمنی و دمنوش های مختلف طبیعی

یادمه بچه بودیم سرماهایی می‌خوردیم وحشتناک مردم بعد کرونا واقعا روحیه شون ضعیف شده ...

همین امروز سازمان بهداشت جهانی متن داده هیچ چیز اورژانسی نیست .اونوقت مردم شریف ایران شروع کردن وای مااا خودمون گرفتیممم بابا لامصبا شما هیچ وقت سرما نمیخوردید؟؟؟الان ویروس جدید گرفتید

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40