2777
2789
عنوان

شما باشید چیکار می کنید سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 31 پست
خب بازم به هر حال پولیه که از خانواده می‌گیری درسته؟من با این تفاوت که فرقی نداره اون پولو خودم در ب ...

اره دیگه اما عادت کرده

عادی میشه 

هر از چند وقتی از دیجی خرید میکنم

فقط صرفا چیزایی که دوست دارم

اونم عادت کرده یکم غر غر کنه تموم میشه  

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

مادرت انتظار داره با اون پول چیکار کنی مثلا؟؟

میگه چیزایی که واجبه رو باید بگیری و اکثرشو باید پس‌انداز کنی در صورتی که واقعاً اون آدم ولخرجی نیستم 

۱۸ سالمه ولی به نسبت هم سن و سالم هیچ خرجی ندارم تو زندگیم! خیلی کمه 

فکر می‌کنه مثلاً خوراکی که دوست دارمو بگیرم یا چیزی که دوست دارمو بگیرم ولخرجی بوده در صورتی که من توی یه ماه حتی ۱۰۰ تومنم خرج نمی‌کنم 🙂 اونم از ترس اینکه مبادا بخواد هرچی از دهنش در بیاد بهم بگه 

:))

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه اما عادت کردهعادی میشه هر از چند وقتی از دیجی خرید میکنمفقط صرفا چیزایی که دوست دارماونم عا ...

باورت میشه بعضی وقتا چیزایی که می‌خرم و از ترسش قایم می‌کنم؟ مبادا بیاد به خاطر اینکه به چیزی علاقه داشتم و خریدم شخصیتمو زیر سوال ببره 🙂💔 چقدر زندگی با یه مادر سمی وحشتناکه

باورت میشه بعضی وقتا چیزایی که می‌خرم و از ترسش قایم می‌کنم؟ مبادا بیاد به خاطر اینکه به چیزی علاقه ...

حالا  تو هم مث خودش باش مظلوم نمون

میگه چیزایی که واجبه رو باید بگیری و اکثرشو باید پس‌انداز کنی در صورتی که واقعاً اون آدم ولخرجی نیست ...

اگه فقط بهت پول بده که بیشترشو جمع کنی دیگه این چه خرجی دادنیه؟؟بنظرم منطقی بشین باهاش حرف بزن بگو یا خودت بری سرکار و یا از این خرجیت بتونی چیزی که میخوای رو بگیری.بهش بگو خودم حساب کتابمو دارم که چقد خرج کنم چقد جمع کنم

میگه چیزایی که واجبه رو باید بگیری و اکثرشو باید پس‌انداز کنی در صورتی که واقعاً اون آدم ولخرجی نیست ...

خب  گاهی ادم چیزی نیاز نداره

یعنی اصن خرجی لازم نیس انجام بده 

عادیه 

نمیدونم والا

اگر چیزی باشه که واقعا خوشحالم کنه و باعث صدمه مالی به خانواده ام نشه به نظرم خریدنش موردی نداره وقت ...

آفرین منم واقعاً همچین چیزی رو بول دارم اما خب مامان من فکر می‌کنه من ولخرجم و چیزهایی که می‌خرم مزخرفه و به درد نخور و از نظر خودش بی‌ارزشه در صورتی که برای من با ارزش و خوشحالم می‌کنه...

شما الان یه دختر ۱۸ ساله رو تصور کن که چقدر فقط خرج داره 

( حالا همه اینطوری نیستن بعضی‌ها) که مثلاً می‌خواد ناخن بکاره مو رنگ کنه هر دفعه با دوستاش بره کافه بیرون اینور اونور ، دائماً می‌خواد با پول خودش برای خودش لباس بخره ، یا هزار جور چیزهای دیگه‌ای که می‌بینه و می‌خواد همون لحظه بخره و توجه به قیمتش نمی‌کنه...

حالا منو ببین که ۱۸ سالمه و با اون پولی که هر ماه بهم میدن حتی ۱۰۰ تومنم خرج نمی‌کنم از ترس اینکه مبادا چیزی بگیرم که بخوان شخصیت منو خرد کنن سر چیزی که دوست دارم 🙂💔

و نمی‌دونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه ولی من آدمی‌ام که خوشم نمیاد چیزی رو از کسی درخواست کنم مگر اینکه مجبور بشم... به خاطر همینه که دوست دارم یه چیزی رو خودم بخرم نه اینکه به کسی بگم 

حالا واقعا با این وجود نمی‌دونم چه جوری منو آدم ولخرج می‌دونه :)

بی‌خیال که چی بگم والا چه سر این موضوع چه سر موضوعات دیگه کلاً من هر روز دارم تحقیر و توهین می‌شنوم ...

هعی چی بگم .

اگ ادیت اینا بلدی تو سایت کارلنسر ثبتنام کن دورکاریه . نمونه کار میزاری بعد پروژه پیشنهاد میدی هرکی خواس باهاش همکاری میکنی . کار تایپ ایناهم میتونی قبول کنی . امیدوارم یکار برات جور شه عزیزم . متاسفانه این مشکلو همه دارن چ پدر باشهچ مادر

اگه فقط بهت پول بده که بیشترشو جمع کنی دیگه این چه خرجی دادنیه؟؟بنظرم منطقی بشین باهاش حرف بزن بگو ی ...

چی بگم والا هزاران بار باهاش صحبت کردم...

مثلاً من توی شهریور ماه بود یه قاب گوشی خوشم اومد گرفتم تقریباً بعد از یک سال یا کمتر 

بعد به نظرت چی شنیدم بعدش؟ هزار جور بد و بیراه که چرا رفتی گرفتی در صورتی که می‌تونستی از قاب گوشی که داری استفاده کنی و نیاز به جدید نبود!!!! در صورتی که خب من خوشم اومد گرفتم اشتباه کردم؟؟؟(: و حالا فکر کن بعد از ۵ . ۶ ماه جرات ندارم برم یکی دیگه بگیرم تا مبادا دوباره بخوام حرف بشنوم و تحقیرم کنه....

دیگه ۱۸ سالته بنظرم بهتره یه چیزایی رو تغییر بدی.مظلوم بودن باعث میشه سر چیزای خیلی بزرگترین کوتاه ب ...

من اتفاقا خیلی جاها باهاشون صحبت کردم خیلی جاها سعی کردم بهشون بفهمونم که دیگه توی سنی هستم که خودم خوب و بد تشخیص میدم و این کنترلگری مسخره کمتر بشه 

ولی خوب حرف اگه حرف منو می‌فهمیدن که الان وضعیت من این نبود!

من اتفاقا خیلی جاها باهاشون صحبت کردم خیلی جاها سعی کردم بهشون بفهمونم که دیگه توی سنی هستم که خودم ...

پس بهتره خودت تغییر کنی عزیزم.اینو میگم منظورم این نیست یه دفعه ۱۸۰ درجه برگردیا.کم کم کارایی که دوست داری رو انجام بده و وقتی حرفی زد جوری رفتار کن که انگار نمیشنوی.بزار عادت کنن

آفرین منم واقعاً همچین چیزی رو بول دارم اما خب مامان من فکر می‌کنه من ولخرجم و چیزهایی که می‌خرم مزخ ...

عزیزم منم دقیقا ۱۸ سالمه؛ تا قبل از اینکه برم دانشگاه هم پول تو جیبی معینی نداشتم نهایت خرجی هم که میکردم این بود که با پول تو جیبی هام برم کتاب بخرم که همونم گاهی خانواده سر این موضوعات بهم غر میزدن یعنی اگر من پولی که بهم داده میشد رو تماما خرج خوراکی و غذا میکردم از نظرشون کاملا اوکی بود اما خریدن کتاب و اینطور موارد از نظرشون ولخرجی بود الانم که دانشجو ام بیشتر پولی که بهم میدن خرج وسایل دانشگاهم میشه بازم مثل گذشته اس اگر بدونن پول خرج غذا میشه اوکیه اما خرج های دیگه از نظرشون ولخرجیه اما من حتی مخفی کاری هم نمیکنم چون به نظرم هر چیزی که میخرم حتی اگر یه ماسک صورت باشه یه کتاب باشه یا حالا هرچی میتونه برای چند لحظه هم که شده میون تمام مشکلاتم خوشحالم کنه پس به غر های بعدش فکر نمیکنم بعضی خرید هارو آدم باید توی خونه جا بندازه مثلا من خانواده ام از نظرشون فیس واش و نمیدونم لوازم آرایش و اینا کلا از نظرشون بیخود بود ولی من انقدر استفاده کردم که حتی الان مامانمم استفاده میکنه وقتی شما سال ها هیچ خرجی نداشته باشید و به اندازه همسن و سالاتون خرج نکنید فکر میکنن قراره تا ابد همونطوری باشه اما نمیدونن که آدم شرایط و علایقش فرق میکنه 

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو
عزیزم منم دقیقا ۱۸ سالمه؛ تا قبل از اینکه برم دانشگاه هم پول تو جیبی معینی نداشتم نهایت خرجی هم که م ...

دقیقا حرفت درسته.کم کم عادت میکنن به رفتارت و برای خودشونم تغییر میشه 

عزیزم منم دقیقا ۱۸ سالمه؛ تا قبل از اینکه برم دانشگاه هم پول تو جیبی معینی نداشتم نهایت خرجی هم که م ...

آره واقعا شرایط منم مثل خودته انگار داشتی منو توصیف می‌کردی 

واقعاً انگار باید جا بندازم انگار باید یه خورده مثل بقیه دخترا باشم بفهمه اینکه من درکشون می‌کنم و خرجی ندارم دلیل بر اینکه نمی تونم نیست! 

و واقعاً چیزی که آدمو خوشحال کنه ارزشش خیلی بیشتره...