2777
2789
عنوان

فرض کنین ی نفر از کودکی هیچ ادمی رو ندیده و هیچی از فرهنگ نمیدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 27 پست
شما تو اون خانواده نیستید و از دور همه چیزو میبینید.نگهداری از بیمار روحی ادمو از پا درمیاره.اگه میت ...

عزیزم اشنای خیلی نزدیکه طبیعیه که منم واسش دلسوزی کنم

وقتی خانواده‌ش میشینن با من درد و دل میکنن و ازم دنبال راه چاره میگردن خب انتظار داری چیکار کنم

بعد نگهداری خاصی نداره خودش اوکیه

فقط مثلا یه جورایی چرت و پرت میکه یا یهو میره کلی پول میده مثلا دویست سیصد تا مهر نماز میخره

توهماش مثلا میگه فلانی (که مرده) دیروز داشتیم باهم حرف میزدیم

خیلی هم توهماش مربوط به دین میشه

دقیقا پسر من هشت ساله هست دکتر تشخیص داره رگه هایی از بیش فعالی داره دارو مصرف میکنه یک روز مادر یکی ...

ببین من میگم واسه بیماری روحی میشه درکنار دارو دادن با طرف هم یه جوری صحبت کرد

اگر درست صحبت بشه خیلی تاثیر داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون محبت شما❤️باور کنید اینجا همش میگم اگر مشکل دارید برید روانپزشک نترسید اصلا حال دلتون رو خوب ک ...

ولی به نظر شما بهتر نیست اول ادم بره پیش روانشناس و وقتی جواب نگرفت دارو بخوره؟

اخه این داروها خیلی تاثیرهای مخربی دارن یه جارو خوب میکنه ده جا رو خراب میکنه... حالا چه بیماری جسمی باشه چه روحی

بعد من میگم جدا از مصرف دارو واسه بیماریهای روانی صحبت کردن و مشاوره خیلی خوب میتونه باشه

ولی به نظر شما بهتر نیست اول ادم بره پیش روانشناس و وقتی جواب نگرفت دارو بخوره؟اخه این داروها خیلی ت ...

شما هیچ شناختی از بیماری روحی روانی ندارید فکر می‌کنید طرف ادب نداره یا دارو بخوره بدنش تخریب میشه

من پسرم رو سه سال روانشناس بردم نشد کاش همون از اول روانپزشک برده بودم روانشناس مثل یک مسکن موقت هست هیچ کاری نمیتونه کنه باید اصولی درمان بشه

واقعا وقتی از چیزی اطلاعی ندارید فکر نکنید بقیه نمیدونن شرایط چیه هرکسی داره میجنگه تو زندگیش برای یک موضوعی 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزم اشنای خیلی نزدیکه طبیعیه که منم واسش دلسوزی کنموقتی خانواده‌ش میشینن با من درد و دل میکنن و از ...

مصرف مواد نداره؟من خودم درگیر یه بیمار اینطوری بودم کارایی که میگی مخصوصا پول و اینکه درمورد دین خیلی صحبت میکرد و جالب اینکه خیلیا باور میکزدن این کاراش از دلسوزی و داناییش هست

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
شما هیچ شناختی از بیماری روحی روانی ندارید فکر می‌کنید طرف ادب نداره یا دارو بخوره بدنش تخریب میشهمن ...

واقعا؟ خب من کاری با دارو ندارم

اصن چیزی که من گفتم تاپیک زدم یه چیز دیگه‌س

میگم ایشون داروهاشو بخوره کاری ندارم

پرسیدم چجوری میشه بهش فهموند که چه رفتاری رو یه جاهایی انجام نده

مصرف مواد نداره؟من خودم درگیر یه بیمار اینطوری بودم کارایی که میگی مخصوصا پول و اینکه درمورد دین خیل ...

نه بابا اصن اوضاعش خرابتر از اینه که بخواد مواد بکشه

کاش اصن معتاد بود هعی😔 حداقل میشد ترکش داد تموم شه بره

ببین یهو میاد میگه اره من خدا رو دیدم بهم این نخو داد گفت این پیشت باشه میری بهشت

خب من پرسیدم چجوری بهش بفهمونیم اینا توهمه و نباید فکر کنه بهشون

اخه خیلی باهوشه با این وضع داغونش درس هم خونده

جالب اینجاس که ایشون دانشگاه زیست خونده اما هیچوقت راجب درسش هیچی نمیگه و توهم نمیزنه

فقط از دین که خدا رو دیدم فلان امام چی گفت فلان پیامبر چیکار کرد

واقعا؟ خب من کاری با دارو ندارماصن چیزی که من گفتم تاپیک زدم یه چیز دیگه‌سمیگم ایشون داروهاشو بخوره ...

عزیزم اون اگه مشکل داشته باشه واقعا دست خودش نیست و واقعا تو اون لحظه نمیدونه چی کنه ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا پسر من هشت ساله هست دکتر تشخیص داره رگه هایی از بیش فعالی داره دارو مصرف میکنه یک روز مادر یکی ...

واقعا جای تاسف داره رفتار اطرافیان. منم دورو برم دیدم ازین رفتارا. یکی از بچه های فامیل اوتیسمه. دورو بر میگن تربیتش نکردین. نفهما و بی شعورا درک نمیکنن که وقتی عصبانی میشه حرکات و رفتارش دست خودش نیست. این برخورد اطرافیان از خود بیماری تحملش سخت تره. خدا شعور و فرهنگ بده به مردم عزیزم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا جای تاسف داره رفتار اطرافیان. منم دورو برم دیدم ازین رفتارا. یکی از بچه های فامیل اوتیسمه. دور ...

من هیچ وقت حتی بچه ای مشکل داشته باشه دلم نمیاد بگم درمانش کنید یا اصلا مشکلش چیه اون پدر مادر به اندازه کافی تحت فشار هستند ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من هیچ وقت حتی بچه ای مشکل داشته باشه دلم نمیاد بگم درمانش کنید یا اصلا مشکلش چیه اون پدر مادر به ان ...

دقیقا باید کر و کور شد تو این مواقع

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
دقیقا باید کر و کور شد تو این مواقع

چه برسه به قضاوت و سرزنش