2777
2789
عنوان

قبول دارید عمل جراحی فقط به چشم رنگیا میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 32 پست

چرت ترین حرفی ک شنیدم لابد خودت چش رنگی ک اینو گفتی 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شوهرم چشم رنگیه امیدوارم تو دلیم چشاش مث باباش بشه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

راستش اصلا قبول ندارم و نظرم حنی برعکس هم هست😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نه قبول ندارم حرفتو که داغون شدن چون چشم.و ابرو مشکی خوشکل و چشم رنگی زشت هم زیاد دیدم ولی خب کلا چش ...

وای😭😭من نگفتم زشتننن چرا ب حرفم دقت نمیکنی

من خودم چش ابرومشکی خشگلم

گفتم عمل بعشون نمیاد بد میشن بعد عمل

نظر من اینه که کسی که پایه‌های اولیه زیبایی رو داشته باشه با عمل زیبا میشه. مثلا صورتش قشنگه، دماغش قوس داره عمل می‌کنه بهتر میشه. اونی که از پایه زیبا نباشه عمل کنه مصنوعی میشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

وای😭😭من نگفتم زشتننن چرا ب حرفم دقت نمیکنیمن خودم چش ابرومشکی خشگلمگفتم عمل بعشون نمیاد بد میشن بع ...

متوجه شدم چی گفتی عزیزم 

گفتم منم چشم و ابرو مشکی که بعد عمل هم خوشکل شده زیاد دیدم ولی چشم رنگی خوشکل بیشتر به چشم میاد 

عمل کردی؟

حرفت خیلی مسخره بود حالا ما نمیشناسیمت ولی جای دیگ نگو بهت میخندن این چ حرف مزخرفی بود گفتی😂😂هرکی بینیشو عمل کنه واقعا بهش میاد و خوشگل مبشه

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم